Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Benaguasil: comencen les festes per Sant Blai amb la coneguda baixada de troncs i l'olla popular

Benaguasil celebra les seues festes majors en honor a Sant Blai amb una sèrie d'activitats religioses, jocs tradicions i activitats infantils. El poble ha iniciat el compte arrere per a la celebració de la festa del patró el pròxim 3 de febrer, i ahir s'han realitzat els actes religiosos, jocs i música en honor a Sant Blas.

La baixada de troncs, pins i branques i la celebració de la popular olla de Sant Blai congregant a nombrosos veïns en la Plaça Major. Les festivitats continuaran el divendres, amb la celebració de l'acte religiós per la "Candelaria" i posteriorment, es procedirà a l'encesa de la foguera i es realitzaran balls valencians en la plaça.

El dia 3 de febrer, se celebrarà la celebració amb actes religiosos. Després, es procedirà al repartiment de "blaietas" típiques de la festa.

Ho pots llegir perqué som Creative Commons

Crónica CT
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal