Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Millora del Proveïment d'Aigua a Paterna: Inversió de 300.000 euros en el Parc Tàctica


L'Ajuntament de Paterna ha anunciat una inversió de més de 300.000 euros en una nova actuació per millorar el proveïment d'aigua al Parc Empresarial de Tàctica i a la zona alta de la ciutat. Esta iniciativa té com a objectiu assegurar la seguretat industrial i la resposta eficient de la xarxa en situacions d'emergència, com incendis.

La intervenció consisteix en l'ampliació de la xarxa de canonades, amb l'objectiu de millorar la qualitat del servei i augmentar la pressió i cabal en els hidrants de la zona empresarial. Les obres, realitzades per l'empresa mixta Aigües de Paterna, han inclòs la instal·lació d'una nova conducció de diàmetre 300 mm i 140 metres de longitud.

Segons la tinenta alcalde de Foment i Gestió de la Ciutat, Mercedes Navarro, esta millora busca atendre les demandes puntuals d'hidrants contra incendis i, al mateix temps, millorar la connexió a la Ciutat Esportiva Municipal en la zona alta de Paterna, que atén a més de 14.100 abonats.

Navarro ha destacat que esta intervenció, amb una inversió significativa, funcionarà de manera independent a l'actual xarxa de subministrament complementària. A més, s'han habilitat punts de connexió per millorar la garantia del servei en altres àrees urbanes i per a futures instal·lacions.

Esta actuació s'afegeix a les millores fetes pel consistori l'any 2020, on es va instal·lar un nou grup de bombament en aquesta àrea empresarial. Això va ser part d'una fase anterior de millora amb una inversió de 30.000 euros.



Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal