Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Sant Antoni abraça el Canvi: GuanyemSab Lidera un Gir progressista


En un sorprenent gir polític, Sant Antoni, a la comarca de Camp de Túria, ha deixat enrere el seu capítol polític peculiar per abraçar un gir decidit cap a l'esquerra i el progrés. El grup local GUANYEMSAB, que prèviament donava suport a un govern amb tons estranys, ha protagonitzat un canvi significatiu impulsat per una reflexió profunda i la necessitat d'alinear els seus valors amb la imatge progressista.

Fins ara, Sant Antoni estava sota l'administració d'un partit amb una sola regidora (UCIN) recolzada per una coalició, on un grup progressista compartia espai amb l'ultradreta i dos regidors anomenats trànsfugues pel mateix president del seu partit. No obstant això, la recent decisió de GUANYEMSAB ha marcat un hito crucial en la direcció del municipi.

El líder de GUANYEMSAB, també recentment nomenat Diputat en la Diputació Provincial, ha liderat aquest canvi estratègic amb l'objectiu de donar una imatge de progrés coherent a tots els nivells de govern; és molt probable que en breu la pròpia Diputació gire també (1) i el seu grup, fins i tot ell, haja d'assumir responsabilitats de govern. La decisió de retirar el suport al govern actual i trobar una solució sense la ultradreta i la dreta representa un clar 'compromis' pel futur, la concordia i els valors progressistes.

El municipi ara es troba en una nova fase, on GUANYEMSAB busca reactivar projectes culturals, accelerar obres al Centre de Salut i reforçar iniciatives educatives. Aquest gir cap al progressisme també implica la reactivació del transport públic, la reinstauració del Consell de la Infància i la resolució de diversos problemes comunitaris.

Sant Antoni, després del penediment i la reflexió de GUANYEMSAB, s'encamina cap a un futur on la col·laboració progressista i el compromís amb el benestar comunitari són la prioritat. Aquest canvi representa no només una transformació política, sinó també una aposta per un municipi més cohesionat i centrat en l'avanç col·lectius i progressistes.

Huí, 28 de desembre, podría marca un punt d'inflexió per a tots els innocents d'eixe municipi de Camp de Túria

Des de Crònica hem buscat fonts per a contrastar la informació de la nota de premsa - com sempre- , però al no poder-ho aconseguir, tenim que demanar disculpes, si algú s'ha sentit ofés amb aquesta "innocent" broma!

  

(1)


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal