Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Sant Antoni: E. Santafosta i Pau Andrés Competiran per Encapçalar el Nou Govern Després d'un Acord de Canvi

En un gir sorprenent en la política de Sant Antoni, a la comarca de Camp de Túria, es deixa enrere el capítol polític peculiar per abraçar un camí decidit cap al progrés. El grup local GUANYEMSAB, que abans donava suport a un govern amb tons estranys, ha protagonitzat un canvi significatiu impulsat per una reflexió profunda i la necessitat d'alinear els seus valors amb la imatge progressista.

Sant Silvestre Decidirà el Nou Cap de Govern

Fins ara, Sant Antoni estava sota l'administració d'un partit amb una sola regidora (UCIN) recolzada per una coalició, on un grup progressista compartia espai amb l'ultradreta i dos regidors anomenats trànsfugues pel mateix president del seu partit. No obstant això, la recent decisió de GUANYEMSAB ha marcat un punt d'inflexió crucial en la direcció del municipi.

El líder de GUANYEMSAB, també recentment nomenat Diputat en la Diputació Provincial, ha liderat aquest canvi estratègic amb l'objectiu de donar una imatge de progrés coherent a tots els nivells de govern. És molt probable que en breu la pròpia Diputació gire també i el seu grup, fins i tot ell, haja d'assumir responsabilitats de govern. La decisió de retirar el suport al govern actual i trobar una solució sense la ultradreta i la dreta representa un clar 'compromís' pel futur, la concòrdia i els valors progressistes.

El municipi ara es troba en una nova fase, on GUANYEMSAB busca reactivar projectes culturals, accelerar obres al Centre de Salut i reforçar iniciatives educatives. Aquest gir cap al progressisme també implica la reactivació del transport públic, la reinstauració del Consell de la Infància i la resolució de diversos problemes comunitaris.

En una iniciativa única, Sant Antoni presenciarà una competició entre Enrique Santafosta i Pau Andrés durant la San Silvestre per determinar qui encapçalarà el nou govern. Aquesta decisió ha estat presa després "d'un acord per canviar l'actual govern i recuperar la coherència i el treball pel municipi", diuen les fonts.

A més, amb l'objectiu de fomentar la participació i la representativitat, tant Santafosta com Andrés han acceptat la participació dels altres caps de llista o dels representants que aquests nomenen en la San Silvestre (UCIN-PP-VOX), tot i que encara resta pendent delimitar si el PP anirà en una sola representació a la Sant Silvestre o en dos, en estos moments estan parlant Celda i Trejo. Això permetrà repartir les tenències d'alcaldia i altres càrrecs, inclosos els del EMTRE i els de la Mancomunitat, proporcionant una estructura de govern més equitativa i representativa per al futur de Sant Antoni. 

Des de Crònica hem buscat fonts per a contrastar la informació de la nota de premsa - com sempre- , però al no poder-ho aconseguir, tenim que demanar disculpes, si algú s'ha sentit ofés amb aquesta "innocent" broma!

  

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon