Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Ribactiva Empreses Impulsa el Desenvolupament Empresarial a Riba-roja de Túria

    

Ribactiva Empreses, el nou servei municipal de consultoria i assistència a les empreses en els polígons industrials de Riba-roja de Túria, que està transformant el panorama econòmic local. Amb un enfocament integral, aquest servei busca enfortir i millorar el sector industrial amb la col·laboració de les associacions empresarials del territori. Coneix les prestacions, les oportunitats de formació i les iniciatives per fomentar el creixement sostenible.

L'Ajuntament de Riba-roja de Túria ha presentat Ribactiva Empreses, un innovador servei municipal que marca un pas endavant en el suport a les empreses locals, especialment aquelles ubicades als polígons industrials de la localitat. Aquest nou servei representa l'evolució d'AMIDE i té com a objectiu principal enfortir i millorar el teixit empresarial del municipi.

En una cerimònia que va reunir representants del teixit empresarial local, així com destacats membres de l'ajuntament, es va donar a conéixer Ribactiva Empreses, amb la participació de l'alcalde de Riba-roja, Robert Raga, la regidora d'Àrees Industrials, Teresa Pozuelo, i altres autoritats locals.

Assessorament Integral a les Empreses

Ribactiva Empreses oferirà un ventall de serveis, des de consultoria en finançament europeu fins a suport en digitalització i noves tecnologies. L'objectiu és proporcionar un suport integral a empreses de tota grandària i sector, amb especial atenció a la responsabilitat social corporativa i l'emprenedoria. A més, es brindaran oportunitats de formació adaptades a les necessitats de les àrees industrials locals, amb cursos dirigits a directius i treballadors.

Gestió de xarxes i Suport Empresarial

Ribactiva també té previst organitzar desdejunis empresarials sectorials i sessions de gestió de xarxes per fomentar la col·laboració entre empreses. El servei d'intermediació laboral, Riba Ocupació, proporcionarà una connexió més estreta entre les empreses i els candidats. Els representants empresarials van tenir l'oportunitat de conéixer l'equip tècnic i humà del servei, que estarà ubicat al Centre de Negocis ASG del Polígon Industrial La Reva.

Compromesos amb el Desenvolupament Sostenible

Durant la presentació, l'alcalde Robert Raga va destacar el compromís de l'ajuntament amb el creixement sostenible de l'àrea industrial i logística de Riba-roja. Va subratllar les accions i inversions realitzades des de 2015, amb un total de més de 10 milions d'euros invertits en l'àrea industrial. Raga va advocar per la construcció d'infraestructures potents que milloren la connectivitat amb el corredor mediterrani.

En el marc de la presentació, es va oferir una sessió de formació amb el títol "Com millorar l'ambient laboral per a incrementar la productivitat?", dirigida per Adriana Rubio, reconeguda empresària i capacitadora especialitzada en habilitats directives.

Una Seu Equipada per a l'Empresariat

La nova seu de Ribactiva Empreses, ubicada al Centre de Negocis ASG del Polígon Industrial La Reva, ofereix un espai totalment equipat amb una sala d'usos múltiples. Aquesta instal·lació està disponible per a les empreses i associacions empresarials de les àrees industrials de Riba-roja, demostrant l'aposta de l'ajuntament per proporcionar recursos tangibles per al desenvolupament empresarial.

Amb Ribactiva Empreses, Riba-roja de Túria està marcant el camí cap a un futur més pròsper i sostenible per al seu sector empresarial. Amb un enfocament col·laboratiu i l'impuls de les associacions empresarials, aquest servei promet ser un catalitzador per al creixement econòmic local.

#RibactivaEmpreses #DesenvolupamentEmpresarial #RibaRojaTúria #SostenibilitatEconòmica

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal