Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Marató València Trinidad Alfonso: FGV Implementa Mesures Especials per a Garantir la Mobilitat dels Participants

       



La pròxima edició de la Marató València Trinidad Alfonso es presenta com un esdeveniment destacat en la qual la Generalitat Valenciana ha implementat diverses mesures per garantir la mobilitat dels participants i del públic. Amb una distribució de 33.000 títols gratuïts de metro i tramvia, aquest esdeveniment esdevé una prova de gran envergadura, arribant a la seua 43a edició amb la participació de milers de corredors i aficonats.

El servei de Metrovalencia experimentarà una ampliació especial diumenge que ve, 3 de desembre, amb l'objectiu clar de facilitar el desplaçament cap a l'eixida de la marató a les 8.15 hores a la Ciutat de les Arts i les Ciències. Aquesta ampliació inclourà trens i tramvies addicionals, assegurant així la mobilitat en una prova de tan gran magnitud.

Com a suport destacat, la Generalitat Valenciana, a través de Metrovalencia, ha proporcionat als 33.000 corredors un títol de quatre viatges de validesa de l'1 al 4 de desembre per a circular gratuïtament per València i la seua àrea metropolitana, incloent-hi viatges a l'aeroport. A més, es posaran a la disposició dels participants plànols de la xarxa de Metrovalencia per a facilitar els desplaçaments.

Pel que fa al tramvia, s'ha implementat un dispositiu especial amb diverses freqüències segons la franja horària. La línia 10 (Alacant-Natzaret) experimentarà interrupcions fins a les 10.00 hores a la rotonda de Germans Maristes amb l'Institut Obrer de València, amb recomanacions d'estacions per a l'accés i la tornada.

Altres línies de tramvia, com la línia 4, veuran afectada la seua circulació des de les 8.15 fins a les 11.30 hores, amb un posterior restabliment del servei complet. La línia 6 circularà entre Tossal del Rei i Doctor Lluch, mentre que la línia 8 reiniciarà el servei complet a les 12.15 hores.

En el cas de les línies de metro, s'han programat serveis especials amb trens addicionals per a facilitar els desplaçaments el matí de la marató. La línia 7 (Marítim-Torrent Avinguda) oferirà trens especials des de Torrent Avinguda cada 20 minuts des de les 6.00 hores fins a les 9.40 hores.

La línia 5 (Marítim-Aeroport) i la línia 3 (Rafelbunyol-Aeroport) experimentaran també serveis especials per a mantenir una freqüència de 20 minuts. Altres línies com la línia 1 (Bétera-Castelló) i la línia 2 (Llíria-Torrent Avinguda) tindran trens addicionals per a cobrir la demanda dels participants.

És important destacar que aquest dispositiu especial no només s'aplica el dia de la marató, sinó que també es preveuen viatges a Fira València els dies previs, els 1 i 2 de desembre, relacionats amb l'Expo Esport València. Aquesta és una iniciativa que busca facilitar el desplaçament dels participants i la seua participació en aquest esdeveniment esportiu.

Per a més informació sobre horaris i freqüències d'aquests serveis especials, es pot contactar amb el servei d'Atenció al Client de Metrovalencia al 900 46 10 46 o consultar la pàgina web de Metrovalencia, així com les xarxes socials @metrovalencia i <facebook/metrovalencia.fgv>, i l'app oficial. Amb aquestes mesures, la Generalitat Valenciana assegura una mobilitat adequada i suporta activament aquesta emblemàtica marató que ha esdevingut un referent esportiu a la ciutat de València.

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal