Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Paterna estrena un nou aparcament públic amb 58 places al costat del CEIP La Torre

L'Ajuntament de Paterna ha inaugurat un nou aparcament públic amb 58 places, cinc d'elles reservades per a persones amb mobilitat reduïda, al carrer Cristòfor Colom de la ciutat.

L'actuació, que està cofinançada per l'Ajuntament i els fons europeus FEDER, ha comptat amb una inversió pròxima als 260.000 euros.

Amb aquesta nova infraestructura, Paterna disposa ja de 1.850 places d'aparcament públic.

La tinenta d'alcalde de Seguretat, Mobilitat i Transició Ecològica, Nuria Campos, ha destacat que "amb aquesta actuació continuem augmentant el nombre de places d'aparcament per a millorar la mobilitat tant de vianants com de vehicles i fer de Paterna una ciutat cada vegada més concorde a l'Agenda 2030".

Per part seua, la tinenta d'alcalde de Servicis i Gestió de la Ciutat, Mercedes Navarro, ha assenyalat que "amb la creació d'aquests pàrquings continuem treballant en el disseny d'una ciutat més sostenible i amable perquè la nostra prioritat és ordenar i crear espais de proximitat amb equipaments per a la convivència de la ciutadania".

L'actuació ha permès la transitabilitat tant per als vianants com de vehicles en aquest espai, i alhora s'ha treballat en l'absorció d'aigües pluvials.

Finalment, la tinenta d'alcalde de Presidència, Eva Pérez, ha conclòs que "gràcies a les ajudes de fons europeus hem invertit en múltiples actuacions per a millorar Paterna en la línia d'integrar i vertebrar tots els barris de la ciutat".

Noves places d'aparcament per a una millor mobilitat

Amb la inauguració d'aquest nou aparcament, Paterna augmenta el nombre de places d'aparcament públic disponibles a la ciutat. Aquesta actuació s'emmarca en el pla municipal d'ampliació del nombre de places d'aparcament, que té com a objectiu millorar la mobilitat tant de vianants com de vehicles.

El nou aparcament, situat al carrer Cristòfor Colom, compta amb 58 places, cinc d'elles reservades per a persones amb mobilitat reduïda. L'actuació ha comptat amb una inversió pròxima als 260.000 euros, cofinançada per l'Ajuntament i els fons europeus FEDER.

Amb aquesta nova infraestructura, Paterna disposa ja de 1.850 places d'aparcament públic. Aquestes places es distribueixen en diversos aparcaments situats en diferents punts de la ciutat.

Els aparcaments públics de Paterna són una opció còmoda i accessible per als veïns i veïnes de la ciutat que necessiten aparcar el seu vehicle.

Un aparcament sostenible i amable

A més de les noves places d'aparcament, l'actuació també ha permès millorar l'espai urbà i la mobilitat de la zona. L'aparcament està situat al costat del CEIP La Torre, i la seva construcció ha permès crear un espai més accessible i amable per a les persones que utilitzen aquest centre educatiu.

L'actuació ha inclòs la instal·lació d'il·luminació LED, la creació de zones enjardinades i de descans, i la millora de la permeabilitat del sòl per a la recollida d'aigües pluvials.

Aquestes actuacions contribueixen a fer de Paterna una ciutat més sostenible i amable.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal