Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana premia la creativitat literària en valencià i castellà en el Certamen 'Escrits a la Tardor'

   


L'Eliana va celebrar el passat divendres 15 de desembre l'acte de lliurament de premis de la XXII edició del Certamen de Relats "Escrits a la Tardor" Vila de l'Eliana. El certamen, que té com a objectiu fomentar la creació literària i el ús de la llengua pròpia, va comptar amb la participació de prop d'una vintena de relats inèdits i de temàtica lliure.

En la categoria Primera de Castellà, el premi va ser per a José Agustín Blanco amb el seu relat "Al fin es primavera". El relat narra la història d'una dona que, després de viure una etapa de dolor i desamor, troba la felicitat en una nova relació.

En la categoria Primera de Valencià, el premi va ser per a Álvaro Muñoz amb el seu relat "Gent normal". El relat explica la història d'un grup d'amics que, malgrat les seves diferències, s'enfronten junts a les dificultats de la vida.

Finalment, en la categoria Juvenil en Castellà, el premi va ser per a Martina Calzadilla amb el seu relat "El lugar que necesito". El relat narra la història d'una jove que, després de mudar-se a una nova ciutat, troba el seu lloc en el món.

Els premis, dotats amb 1.000 euros per a la categoria Primera de Castellà, 1.200 euros per a la categoria Primera de Valenciano i 200 euros per a la categoria Juvenil en Castellà, van ser lliurats per l'alcalde de l'Eliana, Salva Torrent.

L'acte va comptar amb la representació a càrrec de Teatreliana de la versió dramatizada de la obra que va resultar guanyadora de l'edició anterior en la categoria de Valencià: "Amsterdam", escrita per Carme Cardona.

L'alcalde, Salva Torrent, va destacar en l'acte el alt nivell artístic i creatiu dels relats guanyadors i va posar en valor la ferma aposta per la cultura que realitza l'Ajuntament, recordant que, en poques setmanes, s'inaugurarà el nou contenidor cultural més important de la localitat: la Biblioteca i l'Espai Jove.

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal