Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

MostraACEO_Actiu: La Primera Fira Comercial d'Olocau al Parc 'ElsPins' de Pedralvina


       


La primera MostraACEO_Actiu d'Olocau conclou amb èxit, oferint una àmplia gamma de productes i serveis de comerciants i empreses locals al Parc 'ElsPins' de Pedralvilla.

La localitat d'Olocau va celebrar el diumenge de la primera MostraACEO_Actiu, un esdeveniment que va tenir lloc al Parc 'ElsPins' de Pedralvilla. Organitzada per ACEO (Associació de Comerços i Empreses d'Olocau) amb la col•laboració de l'Ajuntament a través de la seua Regidoria de Comerç, aquesta fira va ser l'escenari perfecte perquè els comerços i empreses del municipi mostraren els seus serveis i productes.

Diversitat en Acció

La jornada es va desenvolupar mitjançant diversos estands que van captar l'atenció d'un gran nombre de visitants. Cadascun d'aquests estands va oferir una àmplia i variada gamma de propostes que abraçaven sectors tan diversos com l'alimentació, la construcció, la decoració o fins i tot els drones. La diversitat d'ofertes va reflectir la riquesa del teixit comercial i empresarial d'Olocau.

Balanç Positiu

El resultat final de la MostraACEO_Actiu va ser extremadament positiu, deixant satisfeta tant l'organització com les persones que la van visitar. Aquest esdeveniment va proporcionar una plataforma crucial perquè els participants connectaren amb la comunitat local, mostrant la seua creativitat i compromís amb la prosperitat d'Olocau.

Suport Institucional

La Regidora de Comerç, Mª José Guevara, i l'Alcalde, Antonio Ropero, van ser presents durant la fira per mostrar el total suport de l'Ajuntament als agents econòmics en aquest dia significatiu per a tots ells. Segons l'Alcalde, "Vull felicitar ACEO pel èxit aconseguit avui i per continuar posant en valor la gran tasca que realitzen cada dia els comerciants i empresaris del nostre poble."

La MostraACEO_Actiu s'erigeix com un esdeveniment anual que ressalta la vitalitat i la diversitat del teixit comercial i empresarial d'Olocau. Amb un balanç tan positiu, l'esperança és que aquesta fira continuï creixent, consolidant-se com una cita imprescindible per a tots els implicats en el dinamisme econòmic de la localitat.

#Olocau #MostraACEO_Actiu #ComerçLocal #EmpresesLocals #DiversitatComercial

  





Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal