Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Ànima i 'Vida', un èxit de públic a Olocau

    


Ànima va presentar el seu primer disc a Olocau  

El duo Ànima va presentar el seu primer disc, "Vida", a la Casa de la Cultura d'Olocau. Un concert que va reunir unes 110 persones, que van gaudir d'un magnífic repertori de música folk i d'arrel.

El passat dissabte, 16 de desembre, el duo Ànima, format per Anna Roy i Francesc Sanchis, va presentar el seu primer disc,   "Vida"  , a la Casa de la Cultura d'Olocau. L'acte va reunir unes 110 persones, que van gaudir d'un magnífic repertori de música folk i d'arrel.

L'acte, organitzat per Olocau Viu amb la col·laboració de l'Ajuntament, va començar amb la introducció realitzada per Montse Ochando, en representació de l'associació, i amb un vídeo musical del duo.

A continuació, Anna i Francesc van començar una actuació que va recórrer diferents estils, des de l'havanera fins al vals, passant per la rumba, la masurca, la jota o la música tradicional valenciana. Un conjunt de cançons que va entusiasmar el públic i que va animar a persones de totes les edats a ballar davant de l'escenari.

En representació del Consistori, van acudir al concert les regidores Desa Vilaplana i Olga Brínquez. Juntament amb tots els assistents, van poder gaudir d'una excel·lent vesprada de música, en un ambient immillorable, que va finalitzar amb una picadeta.

 Ànima, una proposta musical de qualitat  

Anna Roy i Francesc Sanchis són dos músics amb una llarga trajectòria professional. Anna és una cantant amb una veu potent i expressiva, mentre que Francesc és un guitarrista i compositor amb un gran domini dels diferents estils de música folk.

El disc   "Vida"   és un recull de cançons originals que reflecteixen la diversitat musical de la parròquia d'Olocau. Les cançons estan escrites en valencià i tracten temes com l'amor, la vida, la natura o el paisatge.

 Un èxit de públic  

El concert de presentació de   "Vida"   va ser un èxit de públic. Les 110 persones que van abarrotar la Casa de la Cultura van gaudir d'una vesprada de música i ball inoblidable.

Anna Roy i Francesc Sanchis han demostrat amb aquest concert que són un duo amb un gran talent i una proposta musical de qualitat. El seu disc   "Vida"   és una obra imprescindible per a tots els aficionats a la música folk i d'arrel.

#ànima,  #musicafolk,  #musicaarrel,  #olocau,  #valencià

    





Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal