Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de l'Eliana posa en marxa l'Oficina Virtual Tributària

 L'Ajuntament de l'Eliana ha posat en marxa l'Oficina Virtual Tributària (ovt.leliana.es), una nova plataforma digital que permet als veïns i veïnes realitzar tràmits i consultes relacionades amb els tributs i taxes municipals de manera telemàtica, sense necessitat de desplaçar-se a les dependències municipals.

L'oficina virtual disposa de diversos serveis, alguns dels quals es poden realitzar sense identificar-se, com ara la confecció d'autoliquidacions, el pagament de rebuts o la consulta del calendari fiscal. Per a altres tràmits, com ara les domiciliacions, la consulta de rebuts pagats i no pagats o realitzar fraccionaments, és necessari identificar-se mitjançant un certificat digital.

El consistori recorda la importància que els veïns i veïnes disposin del seu propi certificat digital. Per a obtenir-lo de manera senzilla i gratuïta, poden adreçar-se a l'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local (AEDL), situada al Centre Sociocultural, els dilluns, dimecres i dijous, de 9 a 14 hores.

L'edil de l'àrea de Modernització Administrativa, Jorge Pérez Comeche, ha posat en valor aquesta actuació que impulsa i fa més fàcil i segura la relació dels contribuents amb la seva administració més propera.

  Detalls de l'oficina virtual  

L'Oficina Virtual Tributària de l'Eliana ofereix, entre altres, els següents serveis:

*   Confecció d'autoliquidacions:   Els veïns i veïnes poden utilitzar la plataforma per a realitzar les autoliquidacions dels tributs i taxes municipals, com ara l'Impost sobre Béns Immobles (IBI), l'Impost sobre Vehicles de Tracció Mecànica (IVTM) o l'Impost sobre Activitats Econòmiques (IAE).

*   Pagament de rebuts:   Els veïns i veïnes poden utilitzar la plataforma per a pagar els rebuts de tributs i taxes municipals. El pagament es pot realitzar amb targeta de crèdit o dèbit, o bé mitjançant domiciliació bancària.

*   Consulta del calendari fiscal:   Els veïns i veïnes poden consultar el calendari fiscal de l'Ajuntament de l'Eliana, amb les dates de venciment dels tributs i taxes municipals.

  Identificació mitjançant certificat digital  

Per a realitzar els següents tràmits, és necessari identificar-se mitjançant un certificat digital:

*   Domiciliacions:   Els veïns i veïnes poden sol·licitar la domiciliació bancària dels seus rebuts de tributs i taxes municipals.

*   Consulta de rebuts pagats i no pagats:   Els veïns i veïnes poden consultar els seus rebuts de tributs i taxes municipals, tant els pagats com els no pagats.

*   Fraccionaments:   Els veïns i veïnes poden sol·licitar el fraccionament del pagament dels seus tributs i taxes municipals.

  Obtenció del certificat digital  

Els veïns i veïnes que no disposen de certificat digital poden obtenir-lo de forma senzilla i gratuïta a l'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local (AEDL), situada al Centre Sociocultural, els dilluns, dimecres i dijous, de 9 a 14 hores.

   


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal