Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Paterna duplica el pressupost en Seguretat en 2024 amb una inversió pròxima als 800.000 euros

La partida pressupostària corresponent a Interior, Mobilitat i Sostenibilitat, que passa de 452.000 euros a quasi 800.000 euros, es destinarà, entre altres coses, a l'augment de recursos materials i equipaments per a la Policia Local com la renovació de la flota de vehicles i la uniformitat, a més d'apostar per continuar ampliant el nombre de càmeres de vídeo vigilància i els canons d'aigua del Projecte GUARDIAN en La Vallesa

Així es desprén dels nous pressupostos 2024, aprovats recentment amb quasi 70 milions d'euros i en els quals la partida corresponent a Interior, Mobilitat i Sostenibilitat comptarà per a aquest pròxim exercici amb un increment de 316.000 euros més respecte al 2023, la qual cosa suposa un increment del 70% més respecte als 452.000 euros de pressupost de l'any passat en aquesta àrea.

L'increment pressupostari d'aquesta partida permetrà un augment de recursos materials i equipaments per a la Policia Local, ja que es continuarà renovant la flota de vehicles i la uniformitat dels agents, a més de continuar ampliant el nombre de càmeres de vídeo vigilància en tot el terme municipal. "Situarem a Paterna en un municipi referent i innovador quant a seguretat a nivell nacional", ha subratllat la Tinenta Alcalde d'Interior, Mobilitat i Sostenibilitat, Nuria Campos.

Amb eixe objectiu, en els comptes destinats a vetlar per la seguretat ciutadana se suma el suport al servei de prevenció, planificació i gestió d'emergències de Protecció Civil.

De la mateixa manera, per a millorar l'estacionament i la mobilitat urbana estan previstes inversions destinades a la renovació de bol·lards, el manteniment de semàfors i tota una sèrie de millores previstes en la infraestructura viària al mateix temps que es continuarà treballant en la creació de noves zones d'aparcament estratègiques a la ciutat.

Finalment, i donada la gran quantitat de massa forestal amb la qual compte Patern en La Vallesa, també es contempla una partida de suport per al cos de bombers destinada a la prevenció contra incendis.

Així mateix, es continuarà treballant en l'ampliació del Projecte GUARDIAN, amb la instal·lació de més canons d'aigua regenerada per a continuar protegint del risc d'incendis tota la zona residencial de La Canyada.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon