Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La 49a Pujada al Garbí es farà este cap de setmana amb 58 participants i puntuarà per a la Copa d'Espanya de Muntanya

La 49a edició de la Pujada al Garbí, la prova degana de l'automobilisme valencià, se celebrarà este cap de setmana, 16 i 17 de desembre, a Serra. Enguany, la prova puntuarà per a la Copa d'Espanya de Muntanya (CopaEM), i per això comptarà amb la participació d'escuderies de tot el país.

La prova tindrà un recorregut de 6,6 quilòmetres i es realitzarà en tres mànegues. El recorregut eixirà des del km 28,700 de la CV-310 al terme municipal de Torres Torres i acabarà en el km 1,700 de la carretera CV-3341 al pla de les Llomes ja en terme municipal de Serra, als peus del Garbí.

La verificació tècnica i administrativa dels vehicles es farà dissabte de vesprada, a partir de les 16.00 hores, al barranc de Clara, al costat del Poliesportiu Municipal Héctor Catalá. Allí també quedarà instal·lat el parc d'exhibició de vehicles perquè l'afició puga veure de prop els automòbils que hi participen.

La prova comptarà amb la participació de 58 pilots, entre els quals hi ha alguns dels millors pilots de muntanya del país, com ara José Luis Monterde, Josep M. Fullana, Víctor Pérez o Adrián Campos. També hi haurà participants de Galícia, Catalunya, Aragó, Andalusia, Madrid i Múrcia.

Per facilitar l'arribada de l'afició i espectadors, un microbús eixirà des de l'Ajuntament de Serra i per la CV-310 arribarà fins al port de l'Oronet, a l'encreuament amb la CV-3341. L'autobús farà el trajecte ininterrompudament entre les 6:00 i les 12:00 hores del matí.

L'alcaldessa de Serra, Alicia Tusón, ha manifestat que "és tot un orgull per a Serra acollir esta prova amb tanta tradició i que ja està pròxima a celebrar la seua 50a edició. Enguany també puntua per a la Copa d'Espanya de Muntanya, un esdeveniment que li dona prestigi al nostre poble i ens posa com a referents de l'automobilisme de muntanya".

El vicepresident de la Federació Valenciana d'Automobilisme, Javier Viciano, ha agraït la implicació dels pobles de Serra i Torres Torres per a la celebració de la prova. També ha apel·lat al sentit comú de l'afició perquè es col·loque en llocs segurs i respecten l'entorn del parc natural.

El director de carrera i president de l'Escuderia Bengala, Manuel Durán, ha conclòs que "es té la vista posada en la celebració en 2024 del mig segle de Pujada al Garbí".


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal