Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Riba-roja de Túria felicita públicament els esportistes i clubs de la localitat pels seus èxits aconseguits enguany

   El ple municipal de l'Ajuntament de Riba-roja de Túria ha aprovat per unanimitat una proposta per felicitar, de forma pública, a tots els esportistes i clubs existents en la localitat pels èxits i els èxits aconseguits a lo llarg del present any. La proposta és un reconeixement i una posada en valor dels respectius clubs i esportistes que a lo llarg del present any s'han encarregat de portar per tots els racons el nom de la localitat.

La mesura impulsada pel equip de govern del PSPV de Riba-Roja de Túria ha comptat amb el suport unànime de tots els partits polítics amb representació en el ple municipal, és a dir, el Partit Popular, Compromís, Vox i Esquerra Unida Podem. La felicitació es fa extensiva a tots els clubs i esportistes per la trajectòria empresa durant els últims mesos del present any en curs.

La declaració institucional aprovada pel ple municipal reconeix "a tots els esportistes locals que dins de la seua activitat i a base d'esforç i dedicació aconsegueixen resultats en les distintes disciplines practicades". El reconeixement del ple municipal es circumscriu a tres esportistes de Riba-roja de Túria i a un club esportiu de la localitat destacats en la seua trajectòria d'aquest any.

En concret, es tracta de Vicente Cabo Chapa per la consecució del campionat d'Espanya de Tennis per a sords en 2023 al repetir l'èxit corresponent a l'any 2022 i al afegir, a més, al seu palmarès el campionat del món, en categoria de dobles i quart en individuals celebrat a Grècia durant l'exercici de 2023. El ple se suma al reconeixement, de Martina Gil Olmeda, per la consecució de dues medalles de bronze en el Campionat Europeu de Gimnàstica aeróbica celebrat a Turquia i la primera en categoria júnior i la segona en la modalitat de parelles mixtes juntament amb l'esportista Nacho Viguer.

L'aprovació plenaria s'estén, també, a Laura Domene per la consecució del campionat d'Espanya sub 23 femení de camp a través celebrat a Sòria i la seua conseqüent classificació per al campionat de Bèlgica. Per últim, el ple municipal de Riba-roja de Túria felicita al CD Metaesport per la consecució de la medalla de bronze per equips en el campionat d'Espanya sub 23 femení de camp a través celebrat a la localitat de Sòria.

La declaració institucional destaca la importància dels èxits esportius sobre el bon nom de la localitat. "Quan un esportista local aconsegueix un èxit en forma de títol el nom de Riba-roja de Túria arriba als nivells de promoció i reconeixement dels quals ens sentim orgullosos i partícips", es constata en el text aprovat pel ple municipal de forma unànime.

El ple municipal de Riba-roja de Túria recorda que "és nostre desig que els èxits esportius aconseguits, reflexos del treball i la dedicació, tinguin una prolongada continuïtat en el temps, s'aconsegueixen noves metes i objectius i, per tant, gaudim conjuntament de l'esport local i les nostres brillants representants" i, per això, reconeix l'enorme treball dels esportistes.

L'alcalde de Riba-roja de Túria, Robert Raga, ha posat en valor "el patrimoni humà que tenim en la localitat en quant als esportistes i els clubs en la seua trajectòria portada a terme durant dies i mesos i que suposa un resultat lògic per al seu enorme treball i dedicació, per això, des de l'ajuntament apostem per seguir en la mateixa línia d'invertir en l'esport, amb un increment de fins al 22% en les subvencions i ajudes econòmiques".
   





Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal