Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El PSPV exigeix la compareixença de Núñez a Les Corts per 'negar la violència de gènere'


El Partit Socialista del País Valencià (PSPV) ha exigit la compareixença de la consellera de Justícia, Elisa Núñez, a Les Corts per "negar la violència de gènere". La diputada socialista Rosa Peris ha lamentat que "tenim un Consell negacionista de la violència de gènere quan el que necessitem és a uns representants públics compromesos en la lluita contra aquesta lacra i en la protecció de les víctimes".

#violenciadegenero #pspv #elisanunez #comunitatvalenciana

 Les declaracions de Núñez, que va assegurar que "la violència de gènere no és un fenomen estructural", han provocat una forta reacció de les associacions feministes i del PSPV.

La diputada socialista ha denunciat que "la consellera Núñez està menyspreant la greu problemàtica de la violència de gènere que pateixen les dones valencianes". "Estem parlant de la vida de milers de dones que són assassinades pel simple fet de ser dones", ha afegit.

Peris ha instat a la consellera Núñez a "explicar les seues declaracions i a dir si comparteix el posicionament del seu partit, el Partit Popular, que també nega la violència de gènere".

El PSPV ha anunciat que demanarà la reprobació de Núñez com a consellera. "No es pot negar la que és la major lacra social que vivim", ha conclòs Peris.

Les declaracions de Núñez han posat de manifest la preocupació per la manca de compromís del Partit Popular amb la lluita contra la violència de gènere. La resposta del PSPV és un senyal clar que les dones valencianes no estan soles i que hi haurà una resposta ferma contra tota forma de violència de gènere.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal