Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Campanya nadalenca per a un consum no sexista de joguets a l'Eliana en col.laboració amb el Consell de les Dones

L'Ajuntament de l'Eliana, en col·laboració amb el Consell de les Dones, ha llançat una campanya per a promoure un consum responsable i no sexista de joguets durant Nadal.

La campanya, que és dirigida a la ciutadania en general, té com a objectiu conscienciar sobre la importància de no fomentar rols de gènere en la infància.

Els joguets són una eina essencial per al desenvolupament dels infants, ja que els ajuden a aprendre, a explorar el món que els envolta i a desenvolupar les seues habilitats. No obstant això, els joguets també poden perpetuar estereotips de gènere que limiten les possibilitats dels infants.

La campanya de l'Ajuntament de l'Eliana vol posar de manifest que els joguets són per a tothom, independentment del seu gènere. Per això, convida a les famílies i als educadors a triar joguets que no estiguen condicionats per rols de gènere.

Amb aquesta campanya, l'Ajuntament de l'Eliana vol contribuir a crear una societat més justa i igualitària, en què els infants puguen desenvolupar-se plenament, sense les limitacions dels estereotips.

Recomanacions nostres  per a un consum no sexista de joguets

* No et deixes guiar pels estereotips de gènere. Els joguets són per a tothom, independentment del seu gènere.

* Tingues en compte els interessos i les necessitats del teu fill o filla. Els joguets han de ser divertits i estimulants per a l'infant.

* Ofereix una varietat de joguets. Els infants han de tenir l'oportunitat de desenvolupar-se en diferents àrees.

* Parla amb el teu fill o filla sobre la importància de la igualtat. Els infants han d'aprendre que els homes i les dones són iguals.

Aquestes recomanacions són una bona guia per a triar joguets que ajuden els infants a créixer en un entorn igualitari.

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal