Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Álvarez (UGT) critica la 'supèrbia' de Repsol: 'És una empresa profundament desagraïda'


   El secretari general d'UGT, Pepe Álvarez, ha asseverat aquest divendres que Repsol és "una empresa profundament desagraïda" i ha convidat als seus directius i accionistes a "pensar" que la companyia "és el que és, bàsicament, perquè vé del sector públic", al mateix temps que ha opinat que "haurien de tindre un poc menys de supèrbia i pensar un poc més en la gent que ha volgut i tolerat que tinga el desenvolupament que té hui".

   Així s'ha pronunciat, en declaracions als mitjans a Alzira, després que el president de Repsol, Antonio Brufau, advertira aquest dijous que si no hi ha "estabilitat jurídica i fiscal" a Espanya, les inversions per 1.500 milions d'euros que l'energètica preveu dur a terme en el país per a impulsar l'hidrogen renovable se n'aniran a "Portugal o a França".

   El dirigent sindical ha subratllat que Repsol "ha tingut tot tipus de privilegis a Espanya". "Tots recordem Campsa i què representava des del punt de vista d'agressions mediambientals fortes que patim hui els espanyols i les espanyoles".

   A més, ha posat el focus en què la companyia "ha tingut uns beneficis absolutament extraordinaris, després de l'impost que tant els dol", de "quasi el 50%". Així, s'ha preguntat "què més volen" i "a on volen portar aquest país".

"QUE VAGEN AMB COMPTE"

   Igualment, s'ha dirigit els responsables de l'energètica per a "dir-los que vagen amb compte", perquè els països que han esmentat com a possibles destinacions de les seues inversions tenen un nivell impositiu " molt més alt que a Espanya" i una agència tributària "molt més dura".

    "Per tant, menys amenaces a la societat que li l'ha donat tot, més pensar en els ciutadans que tenen molt poc en el nostre país, més pensar a contribuir al ben comú, perquè crec que eixe és el camí", ha resolt.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal