Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

'Unides Podem-EUPV confia en un nou equilibri i més força per al Govern Valencià'

  


Héctor Illueca, candidat de Unides Podem-Esquerra Unida del País Valencià (UP-EUPV) a la Presidència de la Generalitat, va expressar hui la seua confiança que aquesta coalició torne a formar part del govern autonòmic, però aquesta vegada amb major força i un nou equilibri.

En declaracions als mitjans de comunicació, Illueca es va referir a les últimes enquestes electorals per a les eleccions del 28 de maig, que indiquen que la seua formació política obtindrà al voltant del 5% dels vots. Acompanyat per la candidata de Unides Podem-Esquerra Unida a l'Alcaldia de València, Pilar Lima, i el secretari d'Estat de Drets Socials i secretari d'Economia de Podemos, Nacho Álvarez, Illueca va assenyalar que hi ha una gran quantitat d'enquestes publicades i que la gent està confosa.

"Crec que hi ha enquestes ja per a tots els gustos i que s'han publicat tantes que la gent està perduda", va afirmar Illueca, qui va agregar que les dades internes de Unides Podem-EUPV els brinden confiança per a formar part del govern autonòmic amb major força.

"Les dades que nosaltres tenim ens fan estar amb la confiança que estarem amb més força en el Govern valencià", va exposar Illueca. "Creiem, a més, que s'està produint una gran mobilització de la nostra base social, de la nostra base electoral. Estem notant il·lusió, estem notant que s'ha encés una esperança", va afegir.

El candidat va subratllar que això porta a Unides Podem-EUPV a creure que els resultats obtinguts el 28 de maig permetran aconseguir un "nou equilibri" en el govern de la Generalitat, a favor de polítiques més progressistes. "Això ens fa pensar que el dia 28 aconseguirem el nostre objectiu, que és un nou equilibri en el Consell per a portar les polítiques més lluny" i comptar amb "una correlació de forces més favorable a l'alternativa del Partit Socialista", va afirmar.

Illueca també va assenyalar que cada vegada que la coalició enfronta resistència per part del Partit Socialista en plantejar mesures en el Consell de la Generalitat o en el Govern d'Espanya que afecten interessos poderosos, es necessita un govern valent que estiga a l'altura de les necessitats de la societat.

"No obstant això, el candidat a la Presidència de la Generalitat va matisar respecte a les enquestes i els resultats electorals que 'en tot cas, el veredicte el donaran els ciutadans' el 28M".



Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon