Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Llíria i Olocau signen un acord de col·laboració en matèria de Protecció Civil i gestió d'emergències


Compartiran recursos humans i tècnics

L'alcalde de Llíria, Joanma Miguel, i el seu homòleg a Olocau, Antonio Ropero, han establert avui un acord de col·laboració entre les seues respectives administracions locals en relació amb la Protecció Civil i la gestió d'emergències.

A través d'aquest acord de cooperació, els dos municipis de la comarca del Camp de Túria podran compartir els seus recursos humans i mitjans tècnics amb les seues agrupacions de voluntaris de Protecció Civil.

Aquesta iniciativa permetrà als dos ajuntaments brindar suport mútuament en situacions de risc o emergències, així com en serveis operatius de prevenció.

Amb aquesta col·laboració establerta entre Llíria i Olocau, es fomenta una millor preparació i resposta davant possibles eventualitats, aprofitant els recursos disponibles de manera conjunta per garantir la seguretat i el benestar dels seus respectius ciutadans.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon