Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Paterna signa el protocol de cessió a la Generalitat dels terrenys del nou Hospital Arnau de Vilanova

f

L'Ajuntament de Paterna i la mercantil Zubi Cities, S.L., han signat hui un protocol per a formalitzar la cessió anticipada a la Generalitat Valenciana de la parcel·la de sòl dotacional sanitari on s'emplaçarà el nou Hospital Arnau de Vilanova.

Aquesta pastilla de terreny, de 50.409 m², és la parcel·la de sòl per a dotacions públiques que la mercantil propietària del terreny té l'obligació legal de cedir a l'Ajuntament per a poder desenvolupar urbanísticament La Pineda.

La Pineda, el desenvolupament urbanístic de la qual també contempla el protocol, és el primer eco-barri d'Espanya que es construirà a Paterna i que posicionarà a la ciutat com a exemple d'un urbanisme sostenible, saludable i resilient a nivell nacional i internacional.

Amb l'acord subscrit, totes dues parts tracten d'agilitzar l'arribada del nou complex sanitari a Paterna, declarat d'interés públic i general pel Consell presidit per Ximo Puig el passat 14 d'abril, així com l'inici de tota la tramitació necessària per a fer possible com més prompte millor l'inici de les seues obres de construcció.

El desenvolupament urbanístic d'aquest sector també contempla la millora de la connectivitat del barri de Lloma Llarga amb la Ciutat Esportiva Municipal i amb Carrefour.

El nou Hospital Arnau de Vilanova de Paterna, anunciat pel President de les Generalitat Valenciana, Ximo Puig el passat 23 de març, suposarà una inversió de 208,5 milions d'euros, serà tres vegades més gran que l'hospital actual, tindrà un 50% més de llits, un 33% més de quiròfans, el doble de consultes externes, 3 vegades més places d'hospital de dia i 1.266 places d'aparcament, enfront de les a penes 100 que compta l'actual hospital.

Situat al costat de la CV-31 i la CV-365, la nova infraestructura s'alçarà en una parcel·la de 50.409 metres quadrats, la qual cosa suposa tres vegades més extensa que el solar en el qual es troba l'hospital actual, passant dels 35.559 m² de superfície construïda actuals a un total de 111.675 metres quadrats.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal