Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Díaz donarà suport a Unides Podem-Esquerra Unida a Alacant en el seu únic acte de campanya a la Comunitat Valenciana


La vicepresidenta segona i líder de Sumar, Yolanda Díaz, donarà suport aquest dimecres al candidat de Unides Podem-Esquerra Unida a la Presidència de la Generalitat, Héctor Illueca en un acte de campanya a Alacant, en la seua única visita a la Comunitat Valenciana en aquest període.

La també ministra de Treball assistirà aquest dimecres a un acte amb el candidat a la Generalitat, Héctor Illueca; el candidat l'alcaldia d'Alacant, Manolo Copé; el candidat a les Corts Valencianes, Alejandro Aguilar; i la número dos de la candidatura i coordinadora d'EUPV, Rosa Pérez Garijo.

Díaz també acudirà a València el dijous a València, encara que no participarà en cap acte de campanya. Estarà en un esdeveniment organitzat per la Comissió Ciutat-*Port on coincidirà amb l'alcalde de la ciutat i candidat a la reelecció per Compromís, Joan Ribó, i la candidata de Unides Podem, Pilar Lima.

Abans de l'inici de la campanya, Díaz va mantindre la incògnita sobre a qui recolzaria en la Comunitat Valenciana atés que tant Esquerra Unida com Compromís han participat en actes de Sumar, però no Podem. Als comicis valencians concorren EU i Podem en coalició i Compromís per separat.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon