Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de Paterna obri el pont de Mas del Rosari al trànsit de vehicles i vianants


L'Ajuntament de Paterna ha obert hui al trànsit de vehicles i de vianants el pont sobre la CV-31 que connecta el barri de Mas del Rosari-La Coma amb l'el Parc Científic de la Universitat de València i l'avinguda Tomás i Valenta del barri de Bovalar.

Així ho ha anunciat hui la Tinenta Alcalde de Presidència, Eva Pérez al mateix temps que ha remarcat que "s'ha tractat d'una obertura complexa, donada la quantitat de tràmits administratius, burocràtics i judicials que portava aparellada la infraestructura".

En aquest sentit, Eva Pérez ha precisat que "gràcies al treball i a les intenses negociacions que hem dut a terme des de l'equip de govern socialista i l'àrea de sostenibilitat de l'Ajuntament, i a l'execució subsidiària de les obres d'adequació de la infraestructura, l'obertura al trànsit rodat i per als vianants del pont de Mas del Rosari és ja una realitat".

"Aquesta actuació, unida a la resta de ponts i al vial que connecta amb l'Avinguda Tomás i Valenta, millorarà considerablement la mobilitat i accessibilitat dels veïns i veïnes, alhora que augmentem la connexió del barri de Bovalar amb resta de nuclis urbans de Paterna", ha explicat Pérez.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon