Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Paterna renova i augmenta un 30% el conveni econòmic amb Parc Tecnològic

L'Ajuntament de Paterna ha renovat el conveni de col·laboració amb dotació econòmica que manté amb l'Entitat de Gestió i Modernització (EGM) Parc Tecnològic Paterna per a continuar fent d'aquesta àrea empresarial una zona industrial intel·ligent, innovadora i sostenible.

Aquesta subvenció ha augmentat un 30% des dels 50.000 euros del passat any fins als 65.000 euros amb els quals s'ha dotat aquest conveni per a 2023. Els fons es destinaran a la reparació, millora i modernització d'infraestructures, equipaments i serveis existents, creació de nous equipaments i serveis i l'adequació i posada en marxa de la nova seu de la EGM Parc Tecnològic.

D'altra banda, aquesta ajuda també es destinarà a actuacions concretes com un estudi de paisatgisme per a optimitzar els espais verds, senyalització i instal·lació d'aparells per a la promoció d'hàbits de vida saludable, ordenació de l'aparcament, instal·lació d'estacions per a patinets elèctrics i bicis, així com la creació d'una passarel·la per als vianants, entre moltes altres.


L'Alcalde de Paterna i responsable de l'Àrea municipal d'Indústries, Empreses i Universitat, Juan Antonio Sagredo, ha subratllat "la importància d'aquest conveni que, igual que contribueix a la millora i modernització de les nostres àrees empresarials,, contribueix a la millora i modernització de les àrees empresarials afavorint el desenvolupament del teixit industrial del municipi, la dinamització econòmica de Paterna i l'atracció d'inversions".

"Totes les actuacions en les quals s'enfoca aquest conveni permetran la creació d'entorns laborals de qualitat, més moderns i sostenibles", ha emfatitzat Sagredo.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon