Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Paterna renova i augmenta un 30% el conveni econòmic amb Parc Tecnològic

L'Ajuntament de Paterna ha renovat el conveni de col·laboració amb dotació econòmica que manté amb l'Entitat de Gestió i Modernització (EGM) Parc Tecnològic Paterna per a continuar fent d'aquesta àrea empresarial una zona industrial intel·ligent, innovadora i sostenible.

Aquesta subvenció ha augmentat un 30% des dels 50.000 euros del passat any fins als 65.000 euros amb els quals s'ha dotat aquest conveni per a 2023. Els fons es destinaran a la reparació, millora i modernització d'infraestructures, equipaments i serveis existents, creació de nous equipaments i serveis i l'adequació i posada en marxa de la nova seu de la EGM Parc Tecnològic.

D'altra banda, aquesta ajuda també es destinarà a actuacions concretes com un estudi de paisatgisme per a optimitzar els espais verds, senyalització i instal·lació d'aparells per a la promoció d'hàbits de vida saludable, ordenació de l'aparcament, instal·lació d'estacions per a patinets elèctrics i bicis, així com la creació d'una passarel·la per als vianants, entre moltes altres.


L'Alcalde de Paterna i responsable de l'Àrea municipal d'Indústries, Empreses i Universitat, Juan Antonio Sagredo, ha subratllat "la importància d'aquest conveni que, igual que contribueix a la millora i modernització de les nostres àrees empresarials,, contribueix a la millora i modernització de les àrees empresarials afavorint el desenvolupament del teixit industrial del municipi, la dinamització econòmica de Paterna i l'atracció d'inversions".

"Totes les actuacions en les quals s'enfoca aquest conveni permetran la creació d'entorns laborals de qualitat, més moderns i sostenibles", ha emfatitzat Sagredo.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon