Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El programa mixt d'ocupació i formació ET FORMEM de LABORA arrenca a Loriguilla

Divendres passat va començar a Loriguilla el programa mixt d'ocupació i formació ET FORMEM, amb el qual 10 veïns i veïnes del municipi desocupats han començat a cursar el certificat de professionalitat de la branca de jardineria i altres 10 el d'administració.

L'alcaldessa, Montse Cervera, i el regidor Manolo Cervera, van ser els encarregats de donar-los la benvinguda i animar-los a aprofitar al màxim aquesta oportunitat.

A més dels certificats de professionalitat, durant els mesos que dure el programa els participants faran diferents treballs a Loriguilla relacionats amb les seues àrees. Per exemple, l'alumnat de jardineria durà a terme treballs de manteniment en diferents espais verds i jardins, mentre que les persones del certificat de la branca d'administració s'encarregaran de fer algunes tasques administratives en els diferents departaments municipals.

Així mateix, rebran formació complementària en orientació laboral, alfabetització informàtica, prevenció de riscos laborals i suport per a l'obtenció del graduat en l'ESO. D'aquesta manera, l'alumnat obtindrà majors oportunitats per a la seua inserció laboral que li permetrà trobar un treball i guanyar un sou que millore la seua qualitat de vida.

Aquest programa s'està duent a terme gràcies a una subvenció de LABORA que ha rebut el Consistori per un import total de 250.778,40 euros i, a més de formar a 20 persones s'han contractat dos professors, un administratiu i un director del programa.

L'alcaldessa, Montse Cervera, ha destacat el compromís de l'Equip de Govern amb la formació de les persones de Loriguilla desocupades que necessiten aquest tipus d'ajudes.

 


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon