Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Sabjove organitza un curs de monitors de menjador escolar

Termini d'inscripcions obert

· El curs tindrà lloc els dies 18 i 25 de maig i 1 de juny

La Regidoria d'Infància, Adolescència i Joventut organitza per als pròxims dies 18 i 25 de maig i 1 de juny un "Curs de Monitor/a de Menjador Escolar" per a majors de 16 anys a la Casa de la Joventut de Sant Antoni de Benaixeve.

Amb aquesta oferta es continua amb la formació no reglada que s'ofereix als i les joves per a dotar-los de recursos amb els quals accedir al mercat laboral; amb aquesta formació, les persones que desitgen participar obtindran el certificat adequat per a exercir com a monitor o monitora de menjador escolar.

El curs tindrà un preu de 50€ i les places són limitades. Es dirigeix principalment  les persones joves, encara que també podran realitzar aquest curs, persones majors de 30 anys.

A partir de hui, les inscripcions estan obertes a través del següent

 enllaç: https://forms.gle/LQgwzhfNd9VSSnTT9



Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon