Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El Consell col·labora amb l'Ajuntament de Llíria en la promoció i l'impuls turístic del municipi a través de la música

El Consell ha autoritzat la subscripció del conveni de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana i l'Ajuntament de Llíria per a donar suport a accions de promoció del producte turístic del municipi a través de la música durant 2023.

Mitjançant aquest acord, Turisme Comunitat Valenciana contribuirà econòmicament amb 60.000 euros perquè l'Ajuntament de Llíria duga a terme diferents actuacions de difusió del producte turístic del municipi de la localitat.

En concret, s'impulsen diversos esdeveniments com a 'ema 2023, Early Music of Edeta', festival que es va celebrar el mes de març passat i que té com a objectiu la difusió del patrimoni històric de Llíria a través de la música.

També s'ha col·laborat en 'El DesenJazz 2023', un audiovisual d'una composició musical interpretada en directe per una formació de jazz que representa a Llíria dins del clúster de Ciutats Creatives de la Música de la Unesco. L'audiovisual forma part d'un documental dedicat al Dia Mundial de la Música 2023 i es va publicar el passat 30 d'abril.

A més, a través d'aquest conveni, es materialitza la col·laboració per a 'LLUM Fest 2023', Llíria Universal Music, que tindrà lloc el mes vinent de juliol i commemorarà el Dia Europeu de la Música. El festival té com a objectiu l'intercanvi de cultures a través de les músiques i la col·laboració amb altres ciutats creatives de la Unesco.
Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon