Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El Consell col·labora amb l'Ajuntament de Llíria en la promoció i l'impuls turístic del municipi a través de la música

El Consell ha autoritzat la subscripció del conveni de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana i l'Ajuntament de Llíria per a donar suport a accions de promoció del producte turístic del municipi a través de la música durant 2023.

Mitjançant aquest acord, Turisme Comunitat Valenciana contribuirà econòmicament amb 60.000 euros perquè l'Ajuntament de Llíria duga a terme diferents actuacions de difusió del producte turístic del municipi de la localitat.

En concret, s'impulsen diversos esdeveniments com a 'ema 2023, Early Music of Edeta', festival que es va celebrar el mes de març passat i que té com a objectiu la difusió del patrimoni històric de Llíria a través de la música.

També s'ha col·laborat en 'El DesenJazz 2023', un audiovisual d'una composició musical interpretada en directe per una formació de jazz que representa a Llíria dins del clúster de Ciutats Creatives de la Música de la Unesco. L'audiovisual forma part d'un documental dedicat al Dia Mundial de la Música 2023 i es va publicar el passat 30 d'abril.

A més, a través d'aquest conveni, es materialitza la col·laboració per a 'LLUM Fest 2023', Llíria Universal Music, que tindrà lloc el mes vinent de juliol i commemorarà el Dia Europeu de la Música. El festival té com a objectiu l'intercanvi de cultures a través de les músiques i la col·laboració amb altres ciutats creatives de la Unesco.




Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon