Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El candidat del PSPV de Riba-roja de Túria, Robert Raga, continua amb la seua ronda de contactes amb el sector agrari de la localitat

 El candidat del PSPV de Riba-roja de Túria, Robert Raga, continua amb la seua ronda de contactes amb el sector agrari de la localitat, en el marc de la campanya electoral per a les eleccions locals del pròxim 28 de maig. Durant aquestes reunions, Raga ha anunciat el seu compromís d'estudiar la viabilitat econòmica i tècnica de la instal·lació de plaques fotovoltaiques en els pous del terme municipal.

El PSPV ha assenyalat que, a més de dur a terme els tràmits necessaris per a sol·licitar finançament a través dels fons europeus Next Generation, destinarà una partida pressupostària municipal d'entre 70.000 i 100.000 euros per a recolzar el projecte. Els propis pous assumirien la resta del cost de la instal·lació.

Una altra de les propostes presentades pel PSPV de Riba-roja de Túria és la reducció de l'impost de Béns Immobles (IBI) rústic al mínim possible. A més, el partit es compromet a dur a terme altres mesures com l'asfaltat dels camins més transitats de muntanya i horta, així com la implementació de vigilància amb drons en els terrenys agrícoles per a prevenir robatoris.

El candidat a l'alcaldia, Robert Raga, ha destacat la importància del sector agrari en l'economia local i el seu paper fonamental en les polítiques de revitalització ambiental del municipi. Segons Raga, aquestes reunions amb sindicats i organitzacions agràries són "molt positives", ja que permeten establir un diàleg directe amb un sector clau per al sostiment de les famílies i el desenvolupament sostenible del municipi.

Amb aquestes propostes, el PSPV busca consolidar el seu compromís amb el sector agrari i oferir solucions concretes per a impulsar la producció agrícola i la transició cap a energies renovables a Riba-roja de Túria. La resposta de les organitzacions agràries i sindicats ha sigut favorable, valorant aquestes propostes com una oportunitat per al desenvolupament sostenible del sector i la millora de les condicions econòmiques dels agricultors locals.

Riba-roja de TúriaPublicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon