Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El candidat del PSPV de Riba-roja de Túria, Robert Raga, continua amb la seua ronda de contactes amb el sector agrari de la localitat

 El candidat del PSPV de Riba-roja de Túria, Robert Raga, continua amb la seua ronda de contactes amb el sector agrari de la localitat, en el marc de la campanya electoral per a les eleccions locals del pròxim 28 de maig. Durant aquestes reunions, Raga ha anunciat el seu compromís d'estudiar la viabilitat econòmica i tècnica de la instal·lació de plaques fotovoltaiques en els pous del terme municipal.

El PSPV ha assenyalat que, a més de dur a terme els tràmits necessaris per a sol·licitar finançament a través dels fons europeus Next Generation, destinarà una partida pressupostària municipal d'entre 70.000 i 100.000 euros per a recolzar el projecte. Els propis pous assumirien la resta del cost de la instal·lació.

Una altra de les propostes presentades pel PSPV de Riba-roja de Túria és la reducció de l'impost de Béns Immobles (IBI) rústic al mínim possible. A més, el partit es compromet a dur a terme altres mesures com l'asfaltat dels camins més transitats de muntanya i horta, així com la implementació de vigilància amb drons en els terrenys agrícoles per a prevenir robatoris.

El candidat a l'alcaldia, Robert Raga, ha destacat la importància del sector agrari en l'economia local i el seu paper fonamental en les polítiques de revitalització ambiental del municipi. Segons Raga, aquestes reunions amb sindicats i organitzacions agràries són "molt positives", ja que permeten establir un diàleg directe amb un sector clau per al sostiment de les famílies i el desenvolupament sostenible del municipi.

Amb aquestes propostes, el PSPV busca consolidar el seu compromís amb el sector agrari i oferir solucions concretes per a impulsar la producció agrícola i la transició cap a energies renovables a Riba-roja de Túria. La resposta de les organitzacions agràries i sindicats ha sigut favorable, valorant aquestes propostes com una oportunitat per al desenvolupament sostenible del sector i la millora de les condicions econòmiques dels agricultors locals.

Riba-roja de Túria



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon