Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Podem i EUPV incorporen Los Verdes i Alianza Verde a la seva confluència per a les eleccions del 28M

Podem i Esquerra Unida han tancat un acord per a incorporar a Els Verds i Aliança Verda en la seua confluència per a les eleccions autonòmiques que tindran lloc el 28 de maig.

Les quatre formacions anunciaran aquest dimarts que concorreran de manera conjunta, segons han  confirmat, en una roda de premsa convocada a les 10 hores a València en la qual participaran el candidat de Unides Podem-EU a la Generalitat, Héctor Illueca; la coordinadora d'EUPV, Rosa Pérez; el coordinador d'Aliança Verda, Julià Àlvaro, i Pura Peris (Els Verds).

Podem i Esquerra Unida ja van anunciar a principis de mes que havien aconseguit un acord per a confluir en les eleccions autonòmiques del 28M, al costat de pactes locals per a concórrer en més de mig centenar de municipis. L'acord utilitzarà la marca "Unides Podem-Esquerra Unida".

Segons van detallar, Héctor Illueca (Podem) encapçalarà la candidatura a la Generalitat; aquesta formació també ostentarà tots els caps de llista i Esquerra Unida tindrà el número dos a Alacant i València i el tres a Castelló. Rosa Pérez Garijo serà el dos per València, per tant.



Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon