Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Podem, Esquerra Unida, Esquerra Republicana i Aliança Verda concorreran conjuntament a la Pobla de VallbonaEls partits Podem, Esquerra Unida del País Valencià, Esquerra Republicana del País Valencià i Aliança Verda van signar la setmana passada un acord amb què es reedita i amplia la coalició l'Esquerra de La Pobla de cara a les eleccions municipals del proper 28 de maig al municipi de La Pobla de Vallbona (Camp de Túria).

La candidatura de L'Esquerra de La Pobla estarà encapçalada per Alberto Alonso, de Podem, a qui acompanyaran Sacha Sánchez en segon lloc i Javier Descalzo en el tercer per part de l'Esquerra (EUPV-ERPV).

Segons indiquen, l'Esquerra de la Pobla serà l'única candidatura que ha arribat a un pacte preelectoral per a les eleccions locals, «en el qual s'integren els diferents partits polítics i persones compromeses amb els valors de l'esquerra en una localitat on concorren nou llistes electorals».

Segons declaracions del portaveu d'ERPV, Joan Domínguez, «és una molt bona notícia per a La Pobla que es reedite L'Esquerra. Des d'ERPV sempre hem apostat per la suma de forces polítiques d'esquerres en la comarca del Camp de Túria. Som conscients que, en aquests moments, és molt allò que ens uneix i estem convençuts que la ciutadania sabrà valorar l'esforç negociador que hem dut a terme. A més a més, fem una crida a totes les persones que es vulguen sumar per fer de La Pobla una ciutat compromesa amb els valors de la igualtat, la llibertat i la solidaritat».

Javier Descalzo, coordinador d'EUPV i número tres de lacandidatura, insisteix que«l'Esquerra de la Pobla és un projecte consolidat en el municipi, obert a qui vulga millorar les condicions de vida de les persones que viuen en La Pobla de Vallbona. En aquest 2023 ha sigut possible ampliar la base del projecte amb les companyes i companys de Podem i Aliança Verda», recorda.

L'acord, signat el 12 d'abril, destaca com a eixos programàtics principals el medi ambient i el desenvolupament sostenible, la transparència, la defensa de la llengua i els serveis socials, els drets civils i àrees com ara el feminisme o el suport al col·lectiu LGTBI+, entre d'altres. Pel que fa als sectors locals, L'Esquerra de La Pobla proposa mesures de protecció al comerç local, foment del treball i l'atenció a les demandes dels diferents col·lectius veïnals i associatius, tant del nucli urbà com de totes les urbanitzacions de la localitat.


Alberto Alonso, cap de llista de la coalició, considera que «és una ocasió única per augmentar el parc d'habitatges públics de lloguer, acordar un consorci amb empreses per a la contractació de personal i la seua inserció laboral en finalitzar la formació, acabar el col·lector Nord que afecta 13 urbanitzacions o fer una ordenança de transparència on tots els partits polítics participen en la mesa de contractació i en el control pressupostari municipal», entre altres propostes.Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon