Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Podem i EU confluiran en les autonòmiques i segellen 50 pactes locals mentre 'tanquen detalls' a València

   Amb el nom Unides Podem - Esquerra Unida

Illueca serà el candidat a la Generalitat i Rosa  Pérez Garijo, la número 2 i Podem encapçalarà la llista a les tres províncies

 Segons ha informat i publicat EP,  Podem i Esquerra Unida confluiran en les pròximes eleccions autonòmiques del 28M i, a més, han tancat pactes locals per a acudir junts en uns 50 municipis. Entre ells, encara no es troba València, on es treballa per a "tancar detalls".

   L'acord utilitzarà la marca "Unides Podem-Esquerra Unida". Les dos formacions han aconseguit un pacte que suposarà que Héctor Illueca (Podem) encapçalarà la candidatura a la Generalitat; aquesta formació també ostentarà tots els caps de llista i Esquerra Unida tindrà el número dos a Alacant i València i el tres a Castelló. Rosa Pérez Garijo serà el dos per València, per tant.

   Finalment, l'acord autonòmic s'ha deslligat del municipal, encara que han aconseguit mig centenar de pactes locals i altres 30 amb més confluències. Sí hi haurà candidatura conjunta a Alacant, Castelló de la Plana i Elx, però de moment no a València.

   En concret, el candidat a la Generalitat serà Héctor Illueca (Podem), que ocuparà el número u per València; seguit de Rosa Pérez Garijo (EU) en el número dos; Carmen Collado el tres i Carles Fons (Podem).

   A Alacant, la candidata serà María Teresa Pérez (Podem) i al número dos, Estefanía Blanes (EU) i el tres és Álex Aguilar. Marisa Saavedra (Podem) encapçalarà la llista a Castelló, Irene Gómez (Podem) serà la número dos i el tercer lloc de la llista l'ocuparà Esquerra Unida amb Silvia Peris.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon