Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Socialistes i Esquerra Unida de Sant Antoni junts el 28M sota el nom 'Progressistes per SAB'

 L'Agrupació Socialista i el Col·lectiu d'Esquerra Unida del municipi de Sant Antoni de Benaixeve han acordat formar una coalició per a compareixer junts en les pròximes eleccions municipals del 28M. El nom que han decidit per a la coalició és el de "PROGRESSISTES per SAB".

Segons ha pogut saber Crònica les negociacions per a aquest acord venen desenvolupant-se fa algun temps i ha sigut precisament  el arribar a acords sobre el programa el que  ha precipitat la coalició entre les dues forces d'esquerres de Sant Antoni. Un programa que declaren "obert a aportacions de la ciudadanía".

El nom triat  és precisament el de "Progressistes per SAB" i  el programa segons les declaracions tant de l'Agrupació Socialista, com del col·lectiu d'Esquerra Unida, "permetrà aprofundir en les eines de participació ciutadana així com incrementar i enfortir els serveis municipals". A més, amb la coalició manifesten "voler enfortir l'esquerra local, facilitar  i  consolidar un projecte per a la majoria del municipi".

Segons indiquen en la seua nota:

Es tracta d'una candidatura conjunta per a les eleccions municipals del 28 de maig, per a construir l'esquerra del consens a Sant Antoni de Benaixeve. 

Progressistes per SAB”, nom que adopta la coalició,  naix amb el propòsit de generar una esquerra renovadora i avançar cap a un poble més amable, més participatiu i on tota la ciutadania forme part d'un projecte comú.

Per part de l'Agrupació Socialista de Sant Antoni de Benaixeve afirmen “que es tracta d'una coalició que proporcionarà una nova perspectiva de futur a través d'un projecte progressista per a la majoria. La població de Sant Antoni de Benaixeve mereix un projecte sòlid i que mire al futur, fent que siga més sostenible, igualitari i inclusiu. En 2016 els socialistes van començar a formar part de l'equip de govern, proporcionant estabilitat i equilibri,  ara fan un pas més unint a l'esquerra perquè la ciutadania siga part activa del canvi, decidint quin tipus de poble vol per a desenvolupar el seu projecte de vida.”

Des del col·lectiu d'Esquerra Unida manifesten "que l'objectiu del pacte és  enfortir  l'esquerra i  treballar junts per a construir un futur govern de progrés per a Sant Antoni de Benaixeve. Perquè des d'Esquerra Unida de Sant Antoni volem, amb la nostra aportació, contribuir a incrementar i consolidar els serveis municipals i crear  mecanismes de participació ciutadana; així mateix retornar als plens del municipi el diàleg i l'acord. Sobretot en aquesta època en què les  majories absolutes, també les municipals, són cosa del passat  és molt més necessari el pacte. Convençuts que els municipis són fonamentalment llocs per a l'acord".

Els sis primers de la llista



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon