Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Loriguilla rep una subvenció de l'IVACE de 164.943,26 euros per millorar i modernitzar la seva àrea indústria

L'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) ha concedit una subvenció de 164.943,26 euros per a millorar i modernitzar la seua àrea industrial.

Una de les accions que es pretén portar cap en el marc d'aquesta subvenció és la instal·lació de dues estacions de recàrrega de vehicles elèctrics. Una de les estacions serà de càrrega ràpida i funcionarà amb connexió directa del vehicle elèctric a la xarxa d'alimentació de corrent altern amb endolls mennekes de 100+100KW, mentre que l'altra utilitzarà endolls de 22+22KW.

Segons ha remarcat l'alcaldessa, "aquesta actuació afecta a la totalitat de les indústries implantades, per la qual cosa s'aplica un percentatge d'aprofitament del 100%".

D'altra banda, es vol instal·lar imobiliario urbà en les zones enjardinades per a l'ús dels treballadors en les hores de descans i en els menjars. El Consistori indica que en les zones verdes del polígon no s'ha realitzat cap actuació, per la qual cosa es pretén la plantació de vegetació per a ornamentació i decòrum de la zona, així com la instal·lació d'equipament urbà per al seu ús en les hores de descans i horari de menjars.

Finalment, està previst que es realitze una senyalització viària horitzontal, que inclourà la pintura d'eix de calçada, senyals de cedisca el pas, stop, passos de vianants i zebrats d'illetes, rotondes, etc.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon