Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Sant Antoni de Benaixeve celebra el Dia del Llibre, 21 i 22 d'abril

Les activitats tindran lloc els dies 21 i 22 d'abril, les inscripcions es mantindran obertes del 12 al 20 d'abril

Organitzat per la Regidoria de Cultura, l'Ajuntament de Sant Antoni de Benaixeve celebra, un any més, el Dia del Llibre, amb dues jornades d'activitats per a tots els públics.

El divendres 21 d'abril a les 18 hores, en el gimnàs del CEIP 8 d'abril, (entrada per la c/ Griva) es representarà l'obra de teatre "El Quixot de la Manxa", oberta a tot el públic que vulga assistir.

Quant al dissabte 22 d'abril, la jornada comptarà amb un espai d'escriptors i escriptores locals d'11 a 14 hores en la Plaça de l'Ajuntament, on tots i totes podran conéixer de prop les obres de cada escriptor o escriptora local, així com adquirir els seus llibres signats i conversar amb ells i elles. En aquest espai trobarem a Antonio Vallés, Manuel Morera, Marta García de la Rosa, Juan Sepúlveda, Rafael Borrás, Alfonso L. Díaz i Jéssica Avilés. També es comptarà amb la presència, com altres anys del comerç local "PaperSab", on també es podran adquirir llibres per a tots els gustos literaris.

A les 11.30 hores, es realitzaran dues activitats diferents. La primera d'elles, una fuita room, per a xiquets i xiquetes d'entre 8 a 12 anys, amb la temàtica "Atrapades en la Literatura". La segona consistirà en el taller "Animant als clàssics", dirigida a edats compreses entre 4 i 10 anys. Totes dues activitats requeriran inscripció prèvia en els següents enllaços:

- Escape room "Atrapades a la Literatura": https://forms.gle/D9vHQ5Bt2BsgQ8d1A

- Taller "Animant els clàssics": https://forms.gle/xaUzm23TRweTe4qi7

A més, la celebració del Dia del Llibre estarà animada per 2 personatges de contes infantils.

Seguidament, a les 12.45 hores, per a tots els públics, es conclouran les activitats amb l'espectacle-contacontes "Històries Irritòries" de la companyia "Ameba Teatre", a la Plaça de l'Ajuntament.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon