Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Serra ha començat les obres de reforma del gimnàs municipal

En els últims dies han començat les obres de remodelació integral del gimnàs municipal per convertir-lo en un espai més funcional i que done un millor servei a les persones usuàries. Les obres que s'allargaran durant mes i mig, aproximadament, serviran per a optimitzar els espais de l'edifici i renovaran la maquinària del gimnàs, suposaran una inversió de prop de 70.000 €

Les obres que realitza una empresa local acolliran dos sales per a esport dirigit al primer pis de 60 m² cadascuna . La sala de musculació es trasllada a la planta baixa, ocupant un espai de més de 100 m² al costat de la recepció. La planta baixa també guanya un magatzem que es recupera de la sala que albergava l'antiga depuradora. En total, 270 m² d'instal·lacions per promoure l'oci saludable entre la població.

En paraules d'Alicia Tusón: "Atenem les reivindicacions de totes les usuàries i usuaris d'este equipament, sobretot la gent jove del nostre poble, que demanden un millor servei i inversió amb més i millor maquinària."

Les obres duen a parellades un tancament temporal de les instal·lacions que alberga l'edifici, però no del Poliesportiu Muncipal Héctor Catalá. Paral·lelament l'ajuntament ha aprovat el plec de condicions administratives que ha de regir la licitació de la 4 fase de remodelació integral del Poliesportiu que traurà a concurs per procediment obert simplificat després de l'autorització del projecte per part de la Diputació de València.

Una útlima fase del poliesportiu valorada en prop de 400.000 € que inclourà un rocòdrom, pista skate i la urbanització de tot l'espai esportiu. "Amb esta 4 fase no volem tancar la porta a futures inversions en la piscina municipal o en el tancament de la pista de futbol sala" afegeix l'alcaldessa. En total, en estos útlims anys s'hauran invertit  més d'un milio d'euros en la millora integral del poliesportiu municipal Héctor Catalá. 


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon