Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El reasfaltat de 94 places de pàrquing en Terramelar - Paterna- incloses en el Pla Transforma

L'Ajuntament de Paterna ha reasfaltat 94 places d'aparcament en Terramelar situades en la zona sud al costat dels carrers Casinos, Alginet i Almàssera, així com en la zona nord al carrer Catí.

Aquestes actuacions s'han centrat en l'optimització de l'aglomerat asfàltic de diferents vies, fresant en primer lloc la calçada en els punts on ja existia i aplicant una nova capa posteriorment per a evitar un augment de la cota de nivell.

A més de la millora de l'asfaltat, es renovarà la senyalització viària horitzontal, amb pintura plàstica per a exterior, a base de resines acríliques. Aquesta pintura inclourà micro esferes de vidre, per a aconseguir efecte retro reflector en sec i amb humitat.

Tal com ha assenyalat la Tinenta Alcalde de Mobilitat, Nuria Campos, "aquesta intervenció ens permet millorar les zones de pàrquing de la nostra ciutat, invertint en l'optimització d'aquest nucli urbà i adaptant-nos a les necessitats dels veïns i veïnes".

Aquestes obres s'engloben dins del Pla Transforma, un projecte urbanístic d'optimització de l'asfaltat i calçades d'execució en la via pública, que s'ha implementat en els diferents nuclis de poblacionals i àrees industrials de Paterna.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon