Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Generalitat inverteix a Camp de Túria més de 3 milions d’euros en matèria de rehabilitació i innovació del parc construït

     


  

Reunió d'arquitectura bioclimàtica a la Mancomunitat Camp de Túria

La seu de la Mancomunitat Camp de Túria ha acollit una reunió de treball dels ajuntaments de la comarca amb la secretaria autonòmica d'Arquitectura Bioclimàtica i Sostenibilitat Energètica de la Vicepresidència Segona i Conselleria d'Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica.

La cita, a la qual s'ha convocat a alcaldes, alcaldesses, regidors i regidores, així com al personal tècnic encarregat d'aqueixa àrea, tenia com a objectiu informar sobre les línies d'ajudes que s'estan impulsant des de la Generalitat Valenciana en matèria d'arquitectura.

La secretària autonòmica d'Arquitectura Bioclimàtica i Sostenibilitat Energètica, Laura Soto, ha presentat el total de la inversió destinada als ajuntaments de Camp de Túria a través de les diferents línies d'ajudes. En concret, la inversió a la comarca supera els 3 milions d'euros des de l'any 2020 fins a 2023.

Entre les principals línies d'ajudes es troba el Pla Conviure, destinat a rehabilitació d'immobles de patrimoni públic que vagen a destinar-se a ús públic no residencial; el pla IRTA, per a l'impuls de la innovació i investigació per a la transició ecològica en l'arquitectura, i Recuperem LLars, dirigit a la recuperació d'edificis o habitatges per a destinar-les a lloguer amb finalitats socials, entre altres.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon