Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Comença la Fase 3 amb l'asfaltat dels camins agrícoles i urbanitzacions del terme municipal de Vilamarxant

L'Ajuntament de Vilamarxant, des de la regidoria d'Obres i Serveis dirigida per Gabriel Castellano, i l'alcalde Xavier Jorge, ha començat les obres d'asfaltat de la Fase 3 del Pla d'Asfaltat, Adequació de Camins i Carrers de Vilamarxant.

Estos treballs formen part de la major inversió que s'ha fet en la història del municipi de Vilamarxant d'un milió d'euros destinats a prop de trenta camins agrícoles i d'urbanitzacions, a més de les àrees consolidades de tot el terme municipal.

Les zones on actualment s'estan duent a terme les obres d'asfaltat de la Fase 3 són Mulló de Crusà, Mas del Moro, l'accés al Pont de Ferro, Canyà La Diega i els voltants, i finalitzaran al llarg dels mesos de març i abril.

El regidor de l'àrea, Gabriel Castellano, ha explicat que estes actuacions d'asfaltat es sumen a les ja realitzades des de la regidoria: "A través de la major inversió d'un milió d'euros a Vilamarxant, hem instal·lat bústies de correus, nova senyalització i enllumenat de tots els accessos a les urbanitzacions per tal de garantir la màxima seguretat i confortabilitat a tots els veïns", ha indicat Castellano.

"Continuem treballant per finalitzar els treballs d'asfaltat en tots els camins i seguirem fent-ho els pròxims anys en la mateixa línia", ha afegit el regidor.

Per altra banda, l'alcalde de Vilamarxant, Xavier Jorge, ha recordat que un dels factors claus per a executar estes accions ha sigut l'estret contacte amb les diferents associacions de veïns: "Des del principi m'he reunit personalment amb els veïns de les urbanitzacions per conéixer les seues inquietuds, suggeriments i preocupacions. Este treball és fruit del compromís que vam adquirir fa mesos amb tots ells", ha finalitzat el primer edil.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon