Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Comença la Fase 3 amb l'asfaltat dels camins agrícoles i urbanitzacions del terme municipal de Vilamarxant

L'Ajuntament de Vilamarxant, des de la regidoria d'Obres i Serveis dirigida per Gabriel Castellano, i l'alcalde Xavier Jorge, ha començat les obres d'asfaltat de la Fase 3 del Pla d'Asfaltat, Adequació de Camins i Carrers de Vilamarxant.

Estos treballs formen part de la major inversió que s'ha fet en la història del municipi de Vilamarxant d'un milió d'euros destinats a prop de trenta camins agrícoles i d'urbanitzacions, a més de les àrees consolidades de tot el terme municipal.

Les zones on actualment s'estan duent a terme les obres d'asfaltat de la Fase 3 són Mulló de Crusà, Mas del Moro, l'accés al Pont de Ferro, Canyà La Diega i els voltants, i finalitzaran al llarg dels mesos de març i abril.

El regidor de l'àrea, Gabriel Castellano, ha explicat que estes actuacions d'asfaltat es sumen a les ja realitzades des de la regidoria: "A través de la major inversió d'un milió d'euros a Vilamarxant, hem instal·lat bústies de correus, nova senyalització i enllumenat de tots els accessos a les urbanitzacions per tal de garantir la màxima seguretat i confortabilitat a tots els veïns", ha indicat Castellano.

"Continuem treballant per finalitzar els treballs d'asfaltat en tots els camins i seguirem fent-ho els pròxims anys en la mateixa línia", ha afegit el regidor.

Per altra banda, l'alcalde de Vilamarxant, Xavier Jorge, ha recordat que un dels factors claus per a executar estes accions ha sigut l'estret contacte amb les diferents associacions de veïns: "Des del principi m'he reunit personalment amb els veïns de les urbanitzacions per conéixer les seues inquietuds, suggeriments i preocupacions. Este treball és fruit del compromís que vam adquirir fa mesos amb tots ells", ha finalitzat el primer edil.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon