Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

EUPV alerta que el pacte amb Podem de moment és 'inviable', però insisteix en la voluntat d’acordar


Esquerra Unida del País Valencià ha alertat la seua militància en una carta que el pacte amb Podem per a les eleccions autonòmiques és «inviable» a hores d'ara i ha insistit en la voluntat d'acordar les candidatures. El problema rau, segons precisen, en la preferència de Podem per vincular el pacte a les capitals de cada demarcació i Elx a l'autonòmic.

En la missiva de la direcció d'EUPV a la militància, s'hi explica que en les reunions mantingudes fins hui encara no ha sigut possible l'acord. Fonts de la formació han indicat que la setmana vinent es tornaran a reunir i que mantenen la «voluntat d'acord».

El partit ha rebutjat que l'acord autonòmic haja d'estar condicionat al de les grans ciutats, així com el repartiment 70-30% en els recursos de personal i econòmics, quan l'organització reclama un 60-40%.

Igualment, la formació apunta al fet que, per separat, cap de les dues organitzacions aconseguiria el 5% mínim per a entrar en el parlament valencià. «El que està en joc és el tercer Botànic», han apuntat les mateixes fonts.

Sobre aquest tema, el vicepresident de la Generalitat i candidat de Podem, Héctor Illueca, ha assenyalat a Castelló de la Plana: «Nosaltres hem parlat de mantindre una discreció sobre els continguts de la negociació, però si han dit que l'acord és inviable, ells veuran».


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon