Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Seguretat Social guanya una mitjana de 7.836 afiliats a la Comunitat al febrer


   La Seguretat Social ha guanyat a la Comunitat Valenciana una mitjana de 7.836 cotitzadors al febrer respecte al mes de gener (+0,38%), la qual cosa ha situat el nombre total d'ocupats en 2.049.315, segons dades del Ministeri d'Inclusió, Seguretat Social i Migracions publicats aquest dijous.

   Quant als treballadors que encara estan inclosos en expedients de regulació temporal d'ocupació (ERTO), quedaven 2.680 a 28 de febrer.

   A nivell estatal, l'afiliació mitjana a la Seguretat Social ha sumat al febrer 88.918 afiliats, la qual cosa suposa un augment del 0,44%, i el nombre total d'afiliats mitjans se situa en 20.170.142 de mitjana.

   En total, a 28 de febrer quedaven a Espanya 14.624 treballadors en expedients temporals, dels quals 13.025 estaven en un ERTO-ETOP i 1.599 en un ERTO per força major.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon