Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Seguretat Social guanya una mitjana de 7.836 afiliats a la Comunitat al febrer


   La Seguretat Social ha guanyat a la Comunitat Valenciana una mitjana de 7.836 cotitzadors al febrer respecte al mes de gener (+0,38%), la qual cosa ha situat el nombre total d'ocupats en 2.049.315, segons dades del Ministeri d'Inclusió, Seguretat Social i Migracions publicats aquest dijous.

   Quant als treballadors que encara estan inclosos en expedients de regulació temporal d'ocupació (ERTO), quedaven 2.680 a 28 de febrer.

   A nivell estatal, l'afiliació mitjana a la Seguretat Social ha sumat al febrer 88.918 afiliats, la qual cosa suposa un augment del 0,44%, i el nombre total d'afiliats mitjans se situa en 20.170.142 de mitjana.

   En total, a 28 de febrer quedaven a Espanya 14.624 treballadors en expedients temporals, dels quals 13.025 estaven en un ERTO-ETOP i 1.599 en un ERTO per força major.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon