Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El PSOE celebrarà a València la Convenció Municipal del 14 al 16 d'abril amb els candidats a alcaldes per al 28M

 Photogenic/Claudia Alba - EP 

El PSOE celebrarà la seua Convenció Municipal a València els dies 14, 15 i 16 d'abril, una de les principals cites que els socialistes tenen per davant abans de les eleccions municipals i autonòmiques del 28 de maig, segons han confirmat fonts socialistes.

El partit celebrarà dos importants actes de partit abans que comence el període electoral. Així, el 18 de març durà a terme un Comité Federal --màxim òrgan del partit entre Congressos-- per a ratificar les llistes electorals que concorreran a les eleccions.

Un mes després es durà a terme la Convenció Municipal a la qual estan convocats els candidats del PSOE a les principals alcaldies del país, per a coordinar l'estratègia en tots els territoris.

El partit ha triat València per a aquesta cita, una de les grans ciutats del país en la qual aspira a aconseguir l'alcaldia. Ferraz s'ha marcat l'objectiu d'aconseguir el bastó de comandament en ciutats de gran grandària i confia en les seues possibilitats especialment a Barcelona i València, on presenta com a candidata a Sandra Gómez, actual vicealcaldessa amb Joan Ribó (Compromís).

La Convenció Municipal cobra especial rellevància per al PSOE atés que la direcció del partit no preveu dur a terme una Convenció Autonòmica que reunisca els barons socialistes amb el president del Govern i secretari general, Pedro Sánchez.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon