Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Rosa Pérez es mostra critica amb «l’equidistància» de Compromís amb la reforma de la llei del només sí és sí


La coordinadora general d'Esquerra Unida del País Valencià i Consellera de Participació, Rosa Pérez Garijo, ha qualificat de «lamentable» que el PSOE «pose en qüestió» la llei del només sí és sí votant, «conjuntament amb la dreta», la seua modificació.

En canvi, la consellera ha anat més enllà i ha dit que no comprèn «la posició equidistant d'altres forces polítiques en un tema tan rellevant», en referència a l'abstenció de Compromís.

El portaveu de la coalició valencianista al Congrés, Joan Baldovi, va justificar aquest posicionament davant l'actitud de PSOE i Podem, que segons ell «s'estan tirant el feminisme al cap els uns als altres», fet que li generava «una mica de vergonya».

Rosa Pérez ha difós un vídeo per xarxes socials en què defensa «blindar el consentiment» com a element «fonamental per a protegir les dones». I conclou que considera «lamentable» la posició dels socialistes i critica, també, «que altres forces polítiques s'hagen posat de perfil en una qüestió clau».

Des de Podem, Hèctor Illueca, vicepresident segon de la Generalitat, ja es va expressar en termes similars quan va dir que votar per la reforma amb PP i Vox era «una vergonya» i que abstindre's era «un acte de covardia».



Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon