Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Convocada la V edició de ‘La Traca’ per la EDAV- Villa de l'Eliana


Com havíem anunciat  la cinquena edició del concurs de guions per a llargmetratges de comèdia, organitzat per l'associació EDAV (Escriptors de l'Audiovisual Valencià) amb la col·laboració de l'Ajuntament de l'Eliana, l'Institut Valencià de Cultura i Filmarket Hub, ha obert la seua convocatòria per a l'any 2023.

L'associació de guionistes de la Comunitat Valenciana ha creat aquest premi amb l'objectiu de contribuir a afavorir el desenvolupament de projectes audiovisuals, i en concret, la producció del gènere de comèdia en el qual el cinema espanyol compta amb una llarga tradició.

Podran presentar-se al certamen autors i autores majors d'edat, de qualsevol nacionalitat i residents en l'Estat Espanyol. El termini d'admissió de guions estarà obert fins al pròxim 2 de maig. Els guions hauran de ser originals, inèdits i per a llargmetratges de ficció de comèdia. Per a participar haurà de emplenar-se íntegrament i adjuntar la documentació requerida en aquest formulari. Les bases del concurs es poden consultar ací.

El premi està dotat de 2.000 euros, així com d'una subscripció gratuïta per temps il·limitat en el mercat online de la plataforma Filmarket Hub.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon