Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Oberta la convocatòria del concurs de guions de comèdia 'La Traca'

Aquest concurs s'organitza amb la col·laboració de l'Ajuntament de L'Eliana, el Institut Valencià de Cultura, i la plataforma Filmarket Hub.

  L'associació de guionistes Escriptors de l'Audiovisual Valencià (EDAV) ha obert aquest dilluns la convocatòria per a la recepció de guions de la cinquena edició de 'La Traca', el concurs de guions de llargmetratge de comèdia, "d'àmbit nacional i únic en el seu gènere".

L'objectiu de guardó és "contribuir a afavorir el desenvolupament de projectes audiovisuals d'un gènere, la comèdia, que al cinema espanyol compta amb una llarga tradició, atesa la creixent demanda de continguts audiovisuals i la necessitat de crear un marc que visibilitze als creadors de comèdia i possibilite la producció de les seues obres", explica l'entitat en un comunicat.

Fruit del concurs, recalquen, en les pròximes setmanes s'estrenarà la comèdia 'En temporada baixa', dirigida per David Marqués i el guió de la qual, escrit per Asier Guerricaetxebarría, Javier Echániz i Ió Iriarte, va ser guanyador de la primera edició del certamen. La pel·lícula ha sigut produïda per Paloma Mora, que va conéixer als autors durant l'acte de lliurament de premis.

Poden presentar-se a la convocatòria tots els autors majors d'edat que ho desitgen, de qualsevol nacionalitat, residents en l'Estat Espanyol. El termini d'admissió de guions estarà obert fins al pròxim 2 de maig.

Els guions presentats hauran de ser originals, inèdits i per a llargmetratges de ficció de comèdia. La inscripció ha de fer-se a través del formulari que es troba en la pàgina web de EDAV (www.edav.es).

El premi té una dotació de 2.000 euros per al guanyador. A més, les persones seleccionades tindran subscripció gratuïta il·limitada en el mercat en línia de la plataforma Filmarket Hub.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon