Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Vilamarxant demana a la ciutadania col·laboració per a fer l'arbre de Nadal de punt de ganxo més alt del món

#vilamarxant

Des de l'organització se sol·licitarà a la ciutadania que col·labore activament amb l'elaboració de quadrets de punt de ganxo, com ja succeïra l'any passat, però amb l'objectiu de construir l'arbre nadalenc més alt del món.

Després de la gran experiència de l'any passat on la ciutadania va col·laborar de manera multitudinària, l'objectiu es converteix en més ambiciós. Així, Vilamarxant s'engalanarà per a viure unes festes nadalenques que seran inoblidables amb un arbre que serà únic.

Xavier Jorge, alcalde de Vilamarxant, ha mostrat el seu total suport a esta iniciativa que sorgeix del grup Cadeneta durant la reunió mantinguda en la vesprada d'ahir a l'Ajuntament.

El primer edil ha destacat que l'esperit d'este projecte és "aconseguir que tota la ciutadania col·labore en una acció coral que veurà la llum en les pròximes festes nadalenques".

"Estem convençuts que serà un reclam perquè el nostre poble continue sent un referent turístic. A més de les rastreres o el ball dels pastorets tindrem un nou motiu perquè la gent vinga a disfrutar de les nostres gents i entorn", ha postil·lat Jorge.

Finalment, l'alcalde ha recordat que esta iniciativa permetrà recuperar i promoure una activitat tradicional com el punto de ganxo entre la població més jove.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon