Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Loriguilla soterra la línia elèctrica de la plaça Major

#loriguilla

L'Ajuntament començarà dilluns que ve el soterrament de la línia elèctrica que voreja la plaça Major en el costat de l'avinguda Mediterrani. Amb aquesta actuació també s'eliminarà el cablejat del carrer Verge del Pilar i es realitzarà una connexió per a presa de corrent. D'aquesta manera, s'evitaran els costos i molestos sorolls que suposa la instal·lació d'un grup electrogen en els actes de festes en la plaça.

L'objectiu de les obres és millorar l'estètica de la plaça i substituir el quadre elèctric actual per un armari reglamentari per a millorar la seguretat de la ciutadania. Així, s'eliminaran els obstacles aeris que impedeixen la instal·lació d'escenaris d'una certa altura.

Les obres tindran una duració aproximada de cinc dies i s'executaran de dilluns a divendres, per la qual cosa es prega no aparcar en aqueix costat de la vorera.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon