Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Paterna acull el Data Center més gran de la Comunitat Valenciana s'instal·la a Paterna amb una inversió de 50 milions d'euros

#paterna

El major centre de dades de la Comunitat Valenciana s'instal·la a Paterna, amb una inversió de 50 milions per a la ciutat.

Hui s'ha dut a terme la baixada de la primera sonda geotèrmica, que conformarà el futur Data Center KIO Paterna, que s'emplaçarà al parc empresarial Tàctica.

L'acte ha comptat amb la presència del conseller d'Hisenda i Model Econòmic, Arcadi España, acompanyat per Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, el CEO de KIO España, Javier Jarilla, els CEO de KIO Networks, Jorge Sapién i Sergio Rosengaus, el director general de Tecnologies de la Informació i les Comunicacions, José Manuel García Duarte, la Tenienta d'Alcalde de Presidència, Eva Pérez, i el regidor de Smart City, Recursos Humans, transparència i Atenció a la Ciutadania, Lucas Jodar.

Durant la seua intervenció, *Sagredo ha agraït "l'aposta de Kio per la ciutat i per triar-nos com a enclavament privilegiat per a continuar creixent en empreses que afronten els reptes del processament de dades amb les màximes garanties de seguretat, climatologia, connectivitat i coneixement tecnològic que ofereix Paterna".

D'altra banda, el conseller Arcadi España ha felicitat l'Alcalde per "agilitzar tota la tramitació per a la implantació de noves empreses i per fer avançar així a la ciutat i a la Comunitat Valenciana", al mateix temps que ha destacat que "la ciberseguretat i l'ocupació són les claus per a construir el futur".

En aquest sentit, el CEO de Kio España, Javier Jarilla, ha explicat que "s'ha apostat per Paterna, al cap d'un any i mitjà d'estudis de diferents localitzacions per a trobar el millor emplaçament del Data Center".

El futur Data Center Kio a Paterna, les obres del qual ja estan en marxa i estarà operatiu abans que acabe l'any, comptarà amb una inversió de 50 milions d'euros i serà un centre de dades amb el màxim nivell de certificació.

KIO és una empresa mexicana fundada en 2002, que desenvolupa serveis i infraestructures de Tecnologies d'Informació de missió crítica, i compta amb els Centres de Dades més capdavanteres d'Espanya i del món.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon