Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Riba-roja presentarà més de 200 ofertes de treball en la I Fira d'Ocupació Ribactiva

    

Més de 200 ofertes de treball estaran a la disposició de la ciutadania el pròxim 28 de febrer, en la I Fira d'Ocupació, organitzada per l'Ajuntament de Riba-roja, en el marc del programa Ribactiva. L'esdeveniment, que tindrà lloc en Pavelló esportiu municipal, serà d'accés lliure i està especialment dirigit a persones en situació de desocupació o que vulguen millorar la seua situació laboral.

Més de 70 empreses, el 80% de Riba-roja de Túria, han confirmat la seua participació en l'esdeveniment. De 9 a 14 hores, responsables de recursos humans de les firmes participants realitzaran entrevistes presencials i oferiran informació sobre els llocs de treball oferits.

Les entrevistes es realitzaran prèvia cita. Per a això, les persones interessades han d'inscriure's en el portal www.ribactiva.es, fins al pròxim 25 de febrer, pujar el currículum a la plataforma, i després de visualitzar les ofertes de treball publicades, sol·licitar l'entrevista personal amb l'empresa que es desitge. Fins a la data de l'esdeveniment, les ofertes s'aniran actualitzant, en funció de les necessitats de les empreses.

Els perfils que busquen són molt variats; administració, conductors/es, dependents/es, comercials, auxiliars d'ajuda a domicili, personal de magatzem, llocs tècnics orientació laboral, docents d'informàtica, personal del sector logístic, tècnics de RRHH o màrqueting, entre altres.

En aquest certamen hi haurà presència també d'altres entitats, públiques i privades, relacionades amb l'ocupació i la formació, com el Centre de Formació, Soldaval, Florida Universitària, la Mancomunitat Camp de Túria, el Servei d'Ocupació i Formació, Labora i l'Ajuntament de Riba-roja, que oferirà informació sobre els serveis d'intermediació laboral que ofereix.

Riba-roja compta actualment amb un important entramat empresarial, format per més de 2.200 xicotetes i mitjanes empreses, instal·lades en el nucli urbà i l'àrea industrial. Des de 2015, la creació d'empreses ha augmentat un 15,3%, amb la incorporació de 140 noves companyies, que han possibilitat la creació de nous llocs de treball, que juntament amb les polítiques actives d'ocupació municipals, han reduït la desocupació un 31% en els últims set anys.

L'alcalde de Riba-roja, Robert Raga ha ressaltat el compromís del govern municipal per 'desenvolupar noves propostes dirigides a la inserció laboral dels veïns i veïnes que es troben en situació de cerca activa d'ocupació, promovent la formació i l'orientació en aquells sectors que requereixen major demanda de treballadors i treballadores, ajudant-los a millorar les seues possibilitats d'inserció'. Raga ha agraït a totes les empreses la seua implicació en el projecte 'són una bona mostra del potencial empresarial que tenim en Riba-roja i un bon símptoma de la recuperació econòmica que estem vivint'.
Noticia publicada en http://www.ribarroja.es.

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon