Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Loriguilla rep 187.187 euros en ajuts de l'IVACE per millorar i modernitzar el polígon industrial

L'Ajuntament de Loriguilla ha rebut una subvenció de 187.187 euros per part de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) per a millorar i modernitzar la seua àrea industrial.

Una de les accions que durà a terme el Consistori en el marc d'aquesta subvenció és la instal·lació de dues estacions de recàrrega de vehicles elèctrics. Una de les estacions serà de càrrega ràpida i funcionarà amb connexió directa del vehicle elèctric a la xarxa d'alimentació de corrent altern amb endolls mennekes de 100+100KW, mentre que l'altra utilitzarà endolls de 22+22KW.

Segons ha remarcat l'alcaldessa, "aquesta actuació afecta a la totalitat de les indústries implantades, per la qual cosa s'aplica un percentatge d'aprofitament del 100%".

D'altra banda, s'instal·larà mobiliari urbà en les zones enjardinades per a l'ús dels treballadors en les hores de descans i en els menjars. El Consistori indica que en les zones verdes del polígon no s'ha realitzat cap actuació, per la qual cosa es pretén la plantació de vegetació per a ornamentació i decòrum de la zona, així com la instal·lació d'equipament urbà per al seu ús en les hores de descans i horari de menjars.

Finalment, està previst que es realitze una senyalització viària horitzontal, que inclourà la pintura d'eix de calçada, senyals de cedisca el pas, stop, passos de vianants i zebrats d'illetes, rotondes, etc.

 


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon