Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Loriguilla rep 187.187 euros en ajuts de l'IVACE per millorar i modernitzar el polígon industrial

L'Ajuntament de Loriguilla ha rebut una subvenció de 187.187 euros per part de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) per a millorar i modernitzar la seua àrea industrial.

Una de les accions que durà a terme el Consistori en el marc d'aquesta subvenció és la instal·lació de dues estacions de recàrrega de vehicles elèctrics. Una de les estacions serà de càrrega ràpida i funcionarà amb connexió directa del vehicle elèctric a la xarxa d'alimentació de corrent altern amb endolls mennekes de 100+100KW, mentre que l'altra utilitzarà endolls de 22+22KW.

Segons ha remarcat l'alcaldessa, "aquesta actuació afecta a la totalitat de les indústries implantades, per la qual cosa s'aplica un percentatge d'aprofitament del 100%".

D'altra banda, s'instal·larà mobiliari urbà en les zones enjardinades per a l'ús dels treballadors en les hores de descans i en els menjars. El Consistori indica que en les zones verdes del polígon no s'ha realitzat cap actuació, per la qual cosa es pretén la plantació de vegetació per a ornamentació i decòrum de la zona, així com la instal·lació d'equipament urbà per al seu ús en les hores de descans i horari de menjars.

Finalment, està previst que es realitze una senyalització viària horitzontal, que inclourà la pintura d'eix de calçada, senyals de cedisca el pas, stop, passos de vianants i zebrats d'illetes, rotondes, etc.

 


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon