Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana rep de la Diputació prop de 850.000 euros del Pla d'Inversions

La Diputació de València subvencionarà, dins del seu Pla d'Inversions 2022/2023, un total de 5 noves obres a executar en la localitat amb un import total de 848.994 euros. D'aquesta manera, i atés el principi d'autonomia municipal, l'Ajuntament destinarà aquesta ajuda provincial a la millora d'infraestructures i serveis que es traduïsquen en un increment de la qualitat de vida dels veïns i veïnes de l'Eliana.

La major inversió es destinarà a les obres d'accessibilitat i renovació de l'enllumenat i la xarxa de proveïment als carrers General Pastor i València. Aquesta obra suposarà més de la meitat del Pla i costarà 446.694 euros. Així mateix, s'invertiran altres 169.714 euros en la rehabilitació i condicionament de la Piscina Municipal i del Cinema d'Estiu.

Una altra obra de gran envergadura serà la nova zona esportiva d'ús lliure en l'Hort de les Taules amb 149.422 euros en les quals el Consistori ja està treballant i que inclourà dues noves pistes especials de futbol i bàsquet, d'ús lliure i antivandàliques, a més d'estar dotades de banys i magatzem. Les últimes de les inversions aniran destinades a l'adquisició de mobiliari per a la renovada Biblioteca Municipal, a la qual es destinaran 45.000 euros i a la instal·lació de plaques fotovoltaiques en el CEIP Verge del Carme, dotada amb 38.162 euros, el projecte del qual ja està sent redactat pels serveis tècnics municipals.

A més, l'Ajuntament de l'Eliana ha rebut també altres 281.385 euros del primer lliurament del Fons de Cooperació 2023 de l'ens provincial, que ha avançat dos mesos la primera de les seues aportacions al programa en el qual participa al costat de la Generalitat Valenciana i les ajudes de la qual poden destinar-se a inversió o despesa corrent. 

El primer edil, Salva Torrent, ha posat en valor l'esforç de la Diputació en tots dos plans que aporten liquiditat als comptes municipals i permeten escometre actuacions importants per a la ciutadania elianera.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon