Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Ademús i els seus joves 'parlen i acorden' per mig del Consell Local i el seu programa de serveis municipals

L'Ajuntament d'Ademús s'ha reunit aquesta setmana amb representants del Consell Local d'Infància i Adolescència de la localitat. Entre altres acords, s'ampliaran els horaris del centre jove per a donar cobertura a necessitats d'oci no contemplades fins al moment

Des de l'any passat, la casa consistorial realitza aquest tipus d'accions, dins del programa de promoció dels drets de la infància i de participació infantil, amb el finançament de la Vicepresidència i Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives.

L'Ajuntament d'Ademús ha mantingut aquesta setmana una trobada amb els joves del poble per a no deixar d'escoltar un sector tan important de la societat, i més encara, tractant-se de zones de context poblacional com aquesta on tenen més valor encara si cap.

L'objectiu és que aquest sector de la societat se senta escoltat i es puga crear un “feedback” on apostar per millores eficaces per a totes dues parts.

Prop d'una vintena de joves es van donar cita amb Ángel Andrés, alcalde de la localitat, qui va estar acompanyat per Éncar Moya, l'Agent d'Ocupació i Desenvolupament Local de l'ajuntament i el Servei de Joventut de la Mancomunitat.

Aquests joves consellers de joventut van traslladar les seues necessitats i demandes, així com els seus agraïments de cara als treballs parlats en anteriors trobades que ja són una realitat.

En aquesta nova trobada, tant l'Ajuntament d'Ademús com els joves representants han arribat a un nou acord: ampliar de l'horari del centre jove per a donar cobertura a necessitats d'oci no contemplades fins al moment, igual que la millora d'unes certes instal·lacions municipals.

L'alcalde Ángel Andrés abans de concloure la reunió va afirmar “que els joves són part fonamental de la nostra localitat i el nostre deure és escoltar-los i atendre'ls perquè vegen l'Ajuntament un lloc on poden rebre ajuda i tindre les seues demandes cobertes”.

Previ a aquesta mena de reunions, institucions i entitats com el Servei de Joventut de la Mancomunitat, l'ADL d'Ademús i INICIA (Associació de Temps Lliure Infantil i Juvenil) es van citar per a veure sobre què assentar les bases de cara a millorar i crear una simbiosi entre institucions que conjuminaren les línies de treball a seguir.

  

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon